VODITELJKA "ZVEZDA GRANDA" POKAZALA SINOVE: Sanja Kužet bez trunke šminke s malim Vukom u naručju, a tek da mu vidite stariju braću (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivnom objavom mesec dana nakon porođaja dirnula pratioce na Instagramu.

VODITELJKA "ZVEZDA GRANDA" POKAZALA SINOVE: Sanja Kužet bez trunke šminke s malim Vukom u naručju, a tek da mu vidite stariju braću (FOTO)

Foto: Instagram.com

Voditeljka emisije "Zvezde Granda", Sanja Kužet, nedavno je postala majka dečaka kome je sa suprugom Nemanjom Živojinovićem dala ime Vuk.

Iako je zbog trudnoće morala da se povuče sa malih ekrana, Sanja je i dalje bila veoma aktivna na društvenim mrežama, gde je redovno delila slike sa trudničkim stomakom, oduševljavajući svoje mnogobrojne pratioce.


Nakon porođaja, Sanja nije bila preterano ažurna na društvenim mrežama, ali sada je obradovala svoje pratioce emotivnom objavom na Instagramu.

Na slici bez trunke šminke, voditeljka je ležala opušteno na krevetu dok je njen mesec dana star sin Vuk sklupčan na njenim grudima. Ovi dirljivi kadrovi nisu mogli ostaviti ravnodušnim njene pratioce, pa su ispod objave nizali komentare iskrenog oduševljenja.


- "Zlato milo", "Prelepi", "Da ste mi zdravi, srećni i složni", "Blago" - samo su neki od izraza divljenja koji su se nizali ispod objave.

Sanja je očigledno uspela da dirne srca svojih pratilaca iskrenom i nežnom objavom na društvenim mrežama.

Voditeljka Sanja Kužet još jednom je pokazala svoju iskrenu ljubav prema svom sinu i u isto vreme osvojila simpatije javnosti skrenošću i autentičnošću na društvenim mrežama.

Njeni pratioci sa nestrpljenjem iščekuju nove trenutke iz njenog majčinskog života i raduju se svakoj objavi koja otkriva delić njenog srećnog porodičnog života.

Inače, pored malenog Vuka, Kužetova sa suprugom Nemanjom ima i sina Strahinju, dok je najstarijeg sina Andriju dobila u prvom braku, čije slike je takođe podelila u objavi.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading