ŽELJKO BEBEK IPAK PROSLAVLJA UBIJANJE SRBA! Naš narod unezveren zbog SRAMNE odluke pevača, hitno se traži ZABRANA!

Autor:

Zabava

04.08.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozna odluka Željka Bebeka šokirala javnost!

ŽELJKO BEBEK IPAK PROSLAVLJA UBIJANJE SRBA! Naš narod unezveren zbog SRAMNE odluke pevača, hitno se traži ZABRANA!

Foto: E-stock, Tanjug, Profimedia

Željko Bebek, poznati pevač i bivši član benda "Bijelo dugme", ipak je odlučio da nastupi na sramnoj proslavi Oluje. Ova odluka izazvala je veliko nezadovoljstvo među ljudima, a Bebekovo objašnjenje situacije nije umirilo tenzije.

Proslava Oluje, koja se obeležava kao Dan domovinske zahvalnosti u Hrvatskoj, izazvala je velike kontroverze zbog brutalnog proterivanja Srba sa njihovih vekovnih ognjišta. Bebekova odluka da učestvuje na ovoj proslavi izazvala je veliko negodovanje, a javnost je burno reagovala na njegove izjave o mogućem nastupu.  Grad Gospić je najavio njegov nastup, i on će ipak nastupati u Ličkom Osiku 4.8, što je potvrdio na društvenoj mreži Instagram.

Nakon najave njegovog nastupa, društvene mreže su se usijale od komentara. Bebekovo sramno objašnjenje o neznanju i neizvesnosti oko nastupa dodatno je podgrejalo negativne reakcije. Njegova izjava o tome da je "svejedno" i da će nastupiti ako bude uplaćen, ostavila je gorak ukus kod mnogih.

Podsećanja radi, Grad Gospić, administrativno središte Ličko-senjske županije, najavio je koncert Željka Bebeka za 4. avgust ove godine, povodom proslave zloglasne akcije "Oluja". Kako smo pisali, Bebeku ne smeta da peva na sramotnoj proslavi "Oluje" iako zarađuje i u našoj zemlji, gde je zakazao koncert za 15. novembar ove godine. Bebek se oglasio ovim povodom i nastavio da šokira:

Republika

Foto: Facebook.com/Grad Gospić

Ranija najava Bebekovog koncerta

- Pa ja ne znam još. Nisam siguran. Mislim da neću nastupati. Ne znam stvarno. Nisam ni video da su objavili na Fejsbuku. Ja sam još na odmoru - rekao je Željko, pa odgovorio na pitanje da li će prihvatiti ako ga pozovu:

- Pa ne verujem.

Upitan da li je promenio mišljenje ili to i nije bilo u planu, izjavio je sledeće:

- Nemam ja nikakvo mišljenje. Ovo je posao koji, ako uplate, radiš, ako ne, ništa, onda je to "Kad na vrbi rodi grožđe". Zasad je da ne znam ništa, evo. Nije posao nikakav sklopljen, uređen, pa videćemo - zaključio je Bebek za "Telegraf.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading