SAŠA KOVAČEVIĆ SE SKINUO, A KOLEGE BALAVE NA NJEGOVE MIŠIĆE: Razvedena pevačica i oženjeni pevač mu javno dele komplimente (FOTO)

Autor:

Zabava

01.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač pokazao svoje isklesano telo čvrsto kao stena.

SAŠA KOVAČEVIĆ SE SKINUO, A KOLEGE BALAVE NA NJEGOVE MIŠIĆE: Razvedena pevačica i oženjeni pevač mu javno dele komplimente (FOTO)

Foto: Instagram.com

Poznati pevač Saša Kovačević nedavno je privukao veliku pažnju svojih fanova objavom provokativnih fotografija sa odmora u Turskoj. Osim što je pokazao svoje izvajano telo, Kovačević je istakao i luksuz u kojem uživa, što je dodatno privuklo pažnju javnosti.

Nakon što je Saša podelio seriju fotografija sa odmora, nije izostala reakcija njegovih kolega. Pevačica Ana Kokić je prokomentarisala:

- Saša jednom godišnje okači fotke i sruši mreže!

Dado Polumenta se nadovezao rečima podrške: 

- Na najjače, batice!

Inače, Saša Kovačević nedavno se našao u centru pažnje i zbog izjave koju je dao u emisiji Svetlane Cece Ražnatović u vezi sa mogućim otvaranjem "Onlifens" naloga.

 

Ova izjava izazvala je interesovanje javnosti i pokrenula diskusiju o novim trendovima u digitalnom svetu.

Saša je najavio da bi "Onlifens" mogao da krene već prekosutra, uz šalu na račun kolega iz režije koji bi trebalo da mu daju smernice šta bi mogao da radi na toj platformi.

Ceca je svojim komentarom dodatno začinila ovu temu, postavljajući pitanje šta bi Saša radio na "Onlifensu", uz osmeh.

Na Onlifensu šta da radiš? Pa da slikaš lice - rekla mu je pevačica šaljivo.

Saša Kovačević je još jednom pokazao svoju privlačnost i harizmu, te zagolicao maštu kako svojim provokativnim fotografijama sa odmora, tako i najavom mogućeg "Onlifens" naloga.

Njegova popularnost i uticaj na društvenim mrežama jasno su vidljivi kroz brojne reakcije i komentare koje izaziva svojim objavama.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading