ENES BEGOVIĆ SE VRAĆA NA SCENU NAKON SMRTI SINA: Pevač NEPREPOZNATLJIV - vidno oslabio i osedeo, trudi se da zadrži osmeh, a tuga mu izbija iz pogleda (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle porodične tragedije godinu dana se nije pojavljivao u javnosti, a za to vreme se mnogo promenio.

ENES BEGOVIĆ SE VRAĆA NA SCENU NAKON SMRTI SINA: Pevač NEPREPOZNATLJIV - vidno oslabio i osedeo, trudi se da zadrži osmeh, a tuga mu izbija iz pogleda (FOTO)

Foto: Republika.rs, Facebook

Poznati bosanskohercegovački pevač Enes Begović prošlog leta doživeo je porodičnu tragediju kada mu je sin Armin Begović 13. juna preminuo od autoimune bolesti koja mu se iznenada vratila.

Nakon smrti sina, folker se potpuno povukao iz javnosti i godinu dana se nije čak ni oglašavao na društvenim mrežama.

Ipak, sada je na svom Instagram profilu podelio prvu fotografiju nakon smrti voljenog sina na kojoj izgleda vidno mršavije nego ranije, kao i da je osedeo nakon ogromnog gubitka.

Republika

Foto: printskrin instagram

Prva slika Enesa Begovića nakon godinu dana od smrti sina

Iako se trudio da ima osmeh na licu, u njegovim očima se i dalje vidi tuga.

Inače, pored fotografije, Begović se zahvalio svojoj vernoj publici i najavio povratak na scenu. 

- Hvala vam od srca na strpljenju i podršci tokom svih ovih godina. Vaša ljubav i energija su mi nedostajali i radujem se povratku na scenu. Bez vas, sve ovo ne bi bilo moguće. Vaš Enes Begović - poručio je pevač.

Republika

Foto: printskrin instagram

Enes Begović najavio povratak na scenu

Podsećanja radi, porodična prijateljica Begovića, pevačica Elvira Rahić otkrila je da će se Enes vratiti na scenu posle godišnjice, što se sada i desilo.

- Na žalost je doživeo tu tragediju. Još uvek se ne vraća na scenu, sigurno i neće dok godišnica smrti njegovog sina ne prođe. Mogu samo da kažem - ne daj Bože nikome da doživi ono što je moj kum doživeo. Ni blizu, a kamoli to - rekla je ona za Grand.

Inače, ubrzo nakon smrti sina Enesa Begovića, u njihov dom stigla je uteha, jer se snajka, koja je u trenutku smrti Armina Begovića bila u poodmakloj trudnoći, porodila i na svet donela dečaka kome su dali očevo ime.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading