ĐANI U BUDVI ZAJAHAO MUŠKARCA: Celo veče nosio ga KRKAČE, na njegovim leđima se provodio na nastupu koleginice (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker dokazao u praksi zašto se kaže: "No Đani, no party".

ĐANI U BUDVI ZAJAHAO MUŠKARCA: Celo veče nosio ga KRKAČE, na njegovim leđima se provodio na nastupu koleginice (VIDEO)

Foto: ST/N.MUTIĆ

Đani

Srpski pevači ove godine u Crnogorskom primorju ne samo da rade i zarađuju na svojim nastupima, već se za sve pare provode i na svirkama svojih kolega. 

Tako je popularni folker Radiša Trajković, poznatiji kao Đani, poslednjeg dana jula završio u klubu u kome je pevala mlada pevačica Tamara Milutinović, te još jednom na delu potvrdio svoj životni moto "No Đani, no party".

Naime, on je zajahao izvesnog muškarca i na njegovim leđima uživao u Tamarinom nastupu. Snimak je osvanuo na društvenim mrežama uz opis "Obožavam najluđeg Đanija".

Inače, Đanija publika osim po hitovima i sjajnoj atmosferi koju pravi na svojim tezgama, zna i po veseloj naravi, a da je apsolutni kralj provoda govori i ovaj video koji se vrlo brzo raširio na mrežama. Iako ga prozivaju da je za bakšiš spreman da radi sve, pa i da se valja po patosu u bari alkohola, te da pije piće iz cipele, on na svakom koraku samo pokazuje da je pravi veseljak i privatno i profesionalno i da se samo trudi da napravi dobar štimung gde god se pojavi, pa makar i, kao na ovom snimku, na leđima muškarca.

Podsetimo, Đani je nedavno izjavio da je došao u Crnu Goru zbog nastupa, pa otkrio da je njegova supruga Slađa ostala u Beogradu. Naime, folker je objasnio da su imali zajednički odmor, te da je on sada na moru zbog nastupa, dok Slađa uživa s dečkom u prestonici.


Slađa je kući s dečkom, dok ja radim. Bili smo zajedno u Turskoj 12 dana, ide sad za Italiju s ćerkom, krajem avgusta ćemo svi zajedno. Ćerka je na ćaleta dileja, opasna mala - rekao je pevač pre par dana za Telegraf.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading