TANJA NA BINU IZVELA ČUVENOG CRNOGORCA: Njen 11 godina mlađi dečko na aparatima, posle ovog nastupa više ništa neće biti isto (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica napravila haos u Crnoj Gori.

TANJA NA BINU IZVELA ČUVENOG CRNOGORCA: Njen 11 godina mlađi dečko na aparatima, posle ovog nastupa više ništa neće biti isto (FOTO)

Foto: instagram.com/bozodobrisa

Pevačica Tanja Savić, koja je u poslednje vreme u žiži zbog svoje ljubavne veze sa 11 godina mlađim pilotom, Muhamedom Mukijem Bešićem, za koga, kako kaže, jedva čeka da se uda, sinoć je imala nastup u Crnoj Gori.

Ona je u jednom trenutku pozvala čuvenog Crnogorca Božu Dobrišu da joj se pridruži na bini, pa su u duetu zapevali čuveni hit Vesne Zmijanac i Dina Merlina "Kad zamirišu jorgovani".

Pinkov novinar Boža i Tanja su se sjajno zabavili, ali i publika, koja im je sve vreme skandirala, dok su se svi pitali kako će na ovo reagovati pevačicin mlađani dečko. 

Naime, Tanja je nedavno govorila o tome kako se na ženi uvek najbolje vidi kakav je muškarac pored nje, pa je navela kao primer da je ona hronično loše izgledala kada je bila sa svojim suprugom Dušanom Jovančevićem sa kojim ima dva sina Maksima i Đorđa, jer ju je on psihički ubijao u pojam. 

Nasuprot tome, otkako je sa mladim pilotom, Tanja ne skida osmeh sa lica, a najvažnije joj je od svega to što su ga i njeni dečaci odlično prihvatili i već ga smatraju očuhom.

Podsetimo, Tanja je sa Dušanom prošla golgotu dok je protivzakonito držao decu u Australiji odvojenu od majke, pa je preko ambasade morala da dopre do njih i uz veliku podršku javnosti i države vrati decu u Srbiju. 

Ubrzo je uplovila u novu vezu u kojoj danas uživa, a kako je nedavno otkrila za medije, planira sa Mukijem još dece. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading