GOGA NA PRIJINOM NASTUPU U BUDVI LOVILA FRAJERE: "Meni ko se svidi, ja prilazim!" Šok-izdanje poznate folkerke!

Autor:

Zabava

30.07.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala da je bez trunke alkohola vrebala momke u provodu.

GOGA NA PRIJINOM NASTUPU U BUDVI LOVILA FRAJERE: "Meni ko se svidi, ja prilazim!" Šok-izdanje poznate folkerke!

Foto: printscreen/RTV Pink

Poznata pevačica Goga Sekulić nije krila se ludo provela na nastupu svoje koleginice Aleksandre Prijović u Budvi.

Naime, ona je u društvu prijatelja Bože Dobriše istakla da je provod sa njom uvek lud i nezaboravan, iako ističe da se primirila u odnosu na to kakva je bila ranije.

- Provod je sa mnom lud i nezaboravan. Sada sam malo onako što bi se reklo "mirnija", jer imam sina. To ide malo sa godinama. Evo Božo nek kaže kako je provod sa mnom lud (smeh). Vidi, prolazimo svuda gde ne može da se prođe. Mi sve stižemo, Prijovićka, Tanja Savić - rekla je Goga, pa nastavila:

- Ja inače pijem samo jedno piće. Moj omiljeni moet roze. S obzirom da me malo boli zub koji je zdrav, bila sam kod zubara, neću piti. Čak sam nekad veselija i bez alkohola. Meni alkohol stvarno ne treba (smeh). Ovako sam opasnija.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić priznaje da joj nije problem da prva priđe muškarcu

U poslednje vreme dosta se spekulisalo oko Goginog odnosa sa Nikolom Pekovićem, ali je ona odlučno odbila da komentariše tu temu, a onda se osvrnula na potencijalne prilike.

- Pa moraću da vidim da l' ima dobrih frajera. Pošto su me isto neki pitali, kako ovo, ono, nema. Pa zaista, jer je moj bivši top frajer. I fizički i u svakom smislu je dobar. Ne mogu sa konja na magarca. Moram da držim nivo neki (smeh) - naglasila je pevačica za Telegraf, te dodala:

- Pa vidi, moraću da stavim naočare, da vidim koga ima večeras (smeh). Nemam taj problem da prva priđem momku. Malo mi je onako ukus specifičan, tako da, meni ako se neko svidi, ja prilazim!

Goga Sekulić je svojim iskrenim odgovorima otkrila detalje iz svog privatnog života, ali je istovremeno zadržala tajanstvenost u vezi sa svojim ljubavnim izborima. Njen stav o provodu, partnerima i ličnim preferencama otkriva njenu samouverenost i nezavisnost.

BONUS VIDEO: 

https://www.republika.rs/tag/seka-aleksic/2455

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading