SLAĐA DOVODI ŠVALERA, DOK SAM JA NA NASTUPU! Đani progovorio kako funkcioniše njegov brak!

Autor:

Zabava

31.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Radiša Trajković Đani otkrio detalje iz porodičnih odnosa

SLAĐA DOVODI ŠVALERA, DOK SAM JA NA NASTUPU! Đani progovorio kako funkcioniše njegov brak!

Foto: ST/Vladimir Lukić/Nikola Mutić

Pevač Radiša Trajković Đani došao je u Crnu Goru zbog nastupa, a kako je i sam otkrio, njegova supruga Slađa ostala je u Beogradu. Naime, folker je objasnio da su imali zajednički odmor, te da je on sada na moru zbog nastupa, dok Slađa uživa s dečkom u prestonici.
- Slađa je kući s dečkom, dok ja radim. Bili smo zajedno u Turskoj 12 dana, ide sad za Italiju s ćerkom, krajem avgusta ćemo svi zajedno. Ćerka je na ćaleta dileja, opasna mala - rekao je pevač za Telegraf, pa dodao:
- Tek sam stigao, biću tu do 10. avgusta, kratko, ali slatko. Srećan rođendan mom sinu, od tate je dobio kovertu, pa neka kupi sebi šta hoće, voleo bih da smo zajedno, ali šta ćeš, ni svoj rođendan nisam slavio - rekao je Đani, pa progovorio o nastupu sa Sandrom Afrikom, s kojom uskoro ima zakazan nastup.
- Meni super, dobro društvo, dobra ekipa - rekao je i prokomentarisao da nije bio ljut kad je izlazio:
- Naravno, hvala bogu, nikad se nismo svađali, ona mi se prva javila. Videli smo se i pozdravili i rešili problem.
Đani se osvrnuo na cene nastupa estradnjaka, koje su postale paprene u poslednje vreme.
- Meni je cena ista godinama, uvek je puno. Kome se ne isplati, neka ne zove pevače, neka uzme di-džeja. Meni se nikad nije desilo da mi otkažu nastup. Znaju šta mogu da očekuju, radim narodnu muziku, dva, dva i po sata i to je to - zaključio je Đani za medije.

Foto: instagram.com/djanimusic

 


Glupo mi je što pljuju Desingericu, on je do jaja interesantan
Radiša Trajković Đani otkrio je da je jedan od onih koju si u taboru pevača koji podržavaju Desingericu, pa čak ugovara i saradnju s njim.
- Ispratio sam Desingeričin nastup na Tik-toku. Glupo mi je što ga pljuju, što ste pustili decu da idu na njegove nastupe? On je zabavljač. Interesantan mi je, išao bih na njegov nastup. Čak smo planirali i neki duet da radimo. Meni je on do ja*a interesantan. Najviše mrzim kad pljuješ bezveze, ako mi se nešto ne sviđa, okrenem glavu na drugu stranu. Nemamo sad vremena za duet, ali biće - bio je iskren pevač.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading