TRAGEDIJA DOTUKLA NIKOLU ROKVIĆA: Posetio GROB, pa se oprostio potresnim rečima!

Autor:

Zabava

18.07.2024

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić saopštio tužne vesti koje je podelio sa svojim pratiocima na Instagram profilu.

TRAGEDIJA DOTUKLA NIKOLU ROKVIĆA: Posetio GROB, pa se oprostio potresnim rečima!

Foto: ST/P. DIVAC

Nikola Rokvić, popularni pevač, nedavno je posetio manastir Visočka Ržana na Staroj planini, gde je slučajno otkrio da je tu sahranjen otac Simeon, sa kojim se susreo tokom svog putovanja ka ostrvu Egina. Susret sa ocem Simeonom Karuljskim ostavio je dubok utisak na Rokvića, a njegova poseta večnom počivalištu duhovnika izazvala je snažne emocije kod pevača.

Tokom svoje humanitarne misije ka ostrvu Egina, Nikola Rokvić se u Leskovcu susreo sa ocem Simeonom Karuljskim, sa kojim je proveo izvesno vreme u razgovoru. Ovaj susret, koji se dogodio u aprilu ove godine, ostavio je neizbrisiv trag u srcu popularnog pevača.

- Bog uredi kad se najmanje nadamo! Imao sam želju da dođem na sahranu ocu Simeonu ali zbog putovanja i obaveza nisam mogao doći! Sada kada sam stigao na Staru planinu, ne znajući da je baš ovde, u manastiru Visočka Ržana posvećen Presvetoj Bogorodici, sahranjen otac Simeon! Velika radost! Slava Bogu! - napisao je Nikola Rokvić na pomenutoj mreži.

 

 


Otac Simeon, nakon dugogodišnjeg podvižništva na Svetoj gori, vratio se u Srbiju da tu provede svoje poslednje dane. Njegova jednostavnost i dečija nevinost ostavili su snažan utisak na sve koji su ga sreli. Nakon teške bolesti, otac Simeon je preminuo 26. juna, ostavljajući iza sebe mir i radost svima koji su ga poznavali.

Nakon uspešnog hodočašća do manastira Svetog Nektarija na Egini, Nikola Rokvić je najavio da će trčati 30 kilometara na planini Jahorini kako bi podržao svoju fondaciju "Porodica". Ova akcija ima za cilj prikupljanje sredstava za renoviranje dečjih onkologija u Srbiji.

 

 

 

 


Nikola ističe važnost porodice u svom životu i radu, te naglašava da je porodična podrška ključna u borbi protiv bolesti. Fondacija "Porodica" nastavlja svoju misiju sa ciljem da podrži najmlađe pacijente u njihovoj borbi.

Nikola Rokvić je svoje iskustvo podelio na društvenim mrežama, istakavši koliko je susret sa ocem Simeonom ostavio snažan utisak na njega. Njegova poseta večnom počivalištu duhovnika simbolizuje duboko poštovanje prema ljudima koji su ostavili traga u njegovom životu.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading