DESINGERICA SE POVLAČI?! Reper u jeku slave doneo TEŠKU ODLUKU, fanovi u šoku!

Autor:

Zabava

28.07.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Energični nastupi repera Dragomira Despića Desingerice sa sobom nose određene rizike i posledice koje su sad došle na naplatu

DESINGERICA SE POVLAČI?! Reper u jeku slave doneo TEŠKU ODLUKU, fanovi u šoku!

Foto: e-stock

Desingerica

Reper Dragomir Despić Desingerica trenutno nastupa širom regiona, puni noćne klubove i daje sto odsto sebe, a takav tempo sa sobom nosi i određene rizike, ali i posledice. Naime, reper je otkrio da će za nešto više od mesec dana morati na jednu operaciju, zbog koje će se povući na jedan određeni period.

- U septembru moram na operaciju krajnika. Stalno se razbolevam, ne mogu da čekam više. Neće me biti mesec dana - rekao je za 24sedam Desingerica, kog, izgleda, i ne brine mnogo što će zahvat biti obavljen u jeku sezone.

- Boli me uvo, ja sam bukiran do kraja godine. Naročito u inostranstvu. U Cirihu me bukvalno jure! Već dve godine traje priča kako ću da propadnem, ali ništa - naglašava kontroverzni muzičar.

Republika

Foto: M.P./ATAImages

Desingerica ide na operaciju krajnika

Podsećamo, predsednik "Slobodne Crne Gore" Vladislav Dajković nedavno je izrazio želju da se zabrane nastupi repera Dragomira Despića, poznatijeg kao Desingerica, na teritoriji Crne Gore. Ova odluka izazvala je dosta pažnje u javnosti, posebno zbog Dajkovićevih tvrdnji da Desingerica negativno utiče na mlade ljude. Na svom Instagram profilu, Dajković je jasno istakao svoje mišljenje o Desingerici, naglašavajući da mu se ne dopada njegovo izvođenje i da smatra kako loše utiče na decu.

Taj čovek je dao sebi toliko za pravo, da ponižava našu omladinu, da im pljuje u usta, da ih udara patikom po glavi i da ih vređa na raznorazne načine, a da oni uživaju u tome. Koliko god to delovalo kao umetnička sloboda, kao možda nešto što prija omladini, budite sigurni da nije tako - naveo je političar, između ostalog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mario

28.07.2024 15:44

Desnica je jedna budaletina koga treba zatvoriti.Staviti zabranu na njegovo učestvovanje.