AU, JELISAVETA, ŠTA NAM TO RADIŠ?! Telo srpske glumice kao da su VAJALI BOGOVI, skinula se i pokazala trbušnjake (FOTO)

Autor:

Zabava

28.07.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrelo izdanje naše popularne glumice izmamilo uzdahe!

AU, JELISAVETA, ŠTA NAM TO RADIŠ?! Telo srpske glumice kao da su VAJALI BOGOVI, skinula se i pokazala trbušnjake (FOTO)

Foto: instagram.com/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin je nedavno spakovala kofere i otputovala na odmor sa svojom decom, Bogdanom i Petrom. Porodica boravi u luksuznom hotelu sa pet zvezdica, a atraktivna brineta redovno deli avanture svojih naslednika putem društvene mreže Instagram. Na fotografijama se može videti kako naslednici skaču sa jahte, plivaju i uživaju, dok ponosna majka sve to snima. Takođe, Jelisaveta je podelila i detalje o luksuznom smeštaju, kao i fotografiju u minijaturnom bikiniju, oduševivši svoje pratioce.

Naime, Jelisaveta je uhvatila momenat kako pozira ispred ogledala, i to u minijaturnom bikiniju, a kako su svi mogli da primete, glumica nikad bolje nije izgledala. "Njeno telo kao da su vajali bogovi", glasio je jedan od komentara u moru komplimenata na račun njenog fizičkog izgleda.

Republika

Foto: instagram.com/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin pokazala izvajanu figuru na letovanju

Kako se može videti, supruga našeg proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića, pored glumačkih ostvarenja, uspela je i da vredno radi na svom telu, te su svi odmah primetili njene izražene trbušnjake.

Podsećanja radi, iako su pojedini mediji preneli informaciju da se bračni par razvodi, o tome nema ni govora, a kako oboje dele ljubav prema putovanjima, lepa Jelisaveta i Teo su presekli, te doneli odluku da će nakon poslovnih obaveza uživati na Crnogorskom primorju, ali i na obali Italije.

Republika

Foto: ATA Images, Starsport

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić uživaju u braku

- Oboje vole da putuju, pa su jul i avgust rezervisani za odmor. Najpre bi trebalo da otputuju u Italiju, a potom s prijateljima u Crnu Goru. I prošle godine su bili na primorju i odlično su se proveli. Njihovi mališani uživaju s mamom i tatom, tako da su aranžman i boravak prilagodili potrebama dece. Naravno da tokom braka dolazi do sukoba i razmirica, ali o sitnim nesuglasicama koje su se dogodile gotovo da i ne govore, već su koncentrisani na poslovne obaveze, ali i na predstojeći odmor - naveo je nedavno izvor blizak poznatom paru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
hirurg

28.07.2024 12:11

vajali plasticari

Jacque

28.07.2024 13:08

Ali je lice uredno sakrila naocarima i sesiricem 🤣😂

Pera

28.07.2024 13:33

Ma to je muškarac kad vam kažem boga mi