DRAMA NA KONCERTU ŠABANOVE ĆERKE: Ilda Šaulić HITNO morala da reaguje, isplivali svi detalji!

Autor:

Zabava

26.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ilda Šaulić našla se u nezgodnoj situaciji na koncertu, a onda je pevačica uspela brzo da prebrodi muku.

DRAMA NA KONCERTU ŠABANOVE ĆERKE: Ilda Šaulić HITNO morala da reaguje, isplivali svi detalji!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Oluja koja se sručila na Veliko Gradište prouzrokovala je da dođe do pomeranja koncerta Ilde Šaulić, ali folk zvezda pokazala je još jednom da je publika voli kada se na novom terminu pojavilo još više ljudi nego što je prvobitno predviđeno.

Pred više od sedam hiljada Gradištanaca ali i gostiju koji su iz Srbije i regiona došli da provedu leto na popularnoj destinaciji, Ilda je održala koncert za pamćenje i zatvorila tako ovogodišnje Alaske večeri, tradicionalnu manifestaciju u gradu na Dunavu.

Foto: Dušan Nikolić

Ilda Šaulić koncert

 

Tokom više od dva sata, naslednica kralja folka pevala je svoje najveće hitove ali i pesme koje voli, i razgalila publiku priuštivši im nezaboravan događaj. Po završetku koncerta Ilda se vratila za Beograd gde je otpočela pripreme za veliki koncert koji će održati 10. oktobra u MTS dvorani.

- Oduševljena sam prijemom publike u Velikom Gradištu, kao i lepotama tog kraja. Osim zbog nastupa koje sam zakazala, ovog leta imam manje vremena za odmor jer su počele pripreme za Beogradski koncert, a nakon prethodnog na kome sam postavila visoke ciljeve, sada publika od mene očekuje nešto što će opet pomeriti granice. Vredno radim sa svojim timom i očekujem da ću to i uspeti - rekla je Ilda. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading