ZBOG IZRASLINE NA NOZI ALARMIRALA JAVNOST! Srpska manekenka digla uzbunu, saopštili joj da mora na INTERVENCIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana Đorđević u ozbiljnom problemu.

ZBOG IZRASLINE NA NOZI ALARMIRALA JAVNOST! Srpska manekenka digla uzbunu, saopštili joj da mora na INTERVENCIJU! (FOTO)

Foto: instagram.com/callmelolita

Jovana Đorđević

Manekenka i supruga fudbalera Filipa Đorđevića, Jovana Đorđević, nedavno je svojim pratiocima na Instagramu otkrila zdravstveni problem sa kojim se suočava već više od 10 godina. Na fotografiji koju je objavila, primećuje se tamna fleka na njenoj nozi, a Jovana je podelila svoje iskustvo i izazvala lavinu poruka podrške i saveta od svojih pratilaca.

- Više od 10 godina i dalje ne znam šta je ovo - napisala je najpre, a potom je od korisnika Instagrama stiglo bezbroj poruka.

Republika

Foto: Instagram/callmelolita

Jovana Đorđević

 

Jovana je objasnila da je reč o mikrofibromima koji uglavnom nastaju kao posledica ujeda insekata. Ovaj zdravstveni problem može se ukloniti hirurškim putem, ali postoji rizik od stvaranja ožiljnog tkiva. Kao alternativu, Jovana je istražila uklanjanje radiotalasima, pri čemu je navela da bi nakon ovakve intervencije koža mogla ostati za nijansu tamnija ili svetlija.

Nakon objavljivanja fotografije i iskrenog opisa svog zdravstvenog problema, Jovana je primila veliki broj poruka podrške i saosećanja od svojih pratilaca na društvenim mrežama. Mnogi su podelili svoja iskustva i savete, pružajući podršku Jovani u njenom izazovu.

- Lakše mi je kada vidim u kom broju ste se javile sa istim problemom. Dakle, u pitanju su mikrofibromi koji uglavnom nastaju kao posledica ujeda insekta. Moguće je ukloniti ih hirurškim putem, ali u tom slučaju postoji rizik od stvaranja ožiljnog tkiva. Kao alternativu pronašla sam uklanjanje radiotalasima i tom slučaju, kako mi je doktor objasnio, nakon otpadanja kraste na mestu intervencije koža ostaje za nijansu tamnija ili svetlija. Rado se prijavljujem da vam budem pokusni kunić, ali sačekaćete da se vratim sa letovanja jer je vrlo verovatno da bih sebi napravila još veći problem kada bih otputovala nakon intervencije - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading