ALEKSANDRA SUBOTIĆ DOBIJA ZASTRAŠUJUĆE PORUKE, NE ZNA KAKO OVOME DA STANE NA PUT: U sve umešana i njena majka!

Autor:

Zabava

24.07.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šokantni komentari na račun Aleksandre Subotić i njene porodice.

ALEKSANDRA SUBOTIĆ DOBIJA ZASTRAŠUJUĆE PORUKE, NE ZNA KAKO OVOME DA STANE NA PUT: U sve umešana i njena majka!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Subotić, poznata rijaliti učesnica, nedavno je privukla veliku pažnju svojim transformacijama nakon izlaska iz rijalitija "Zadruga". Osim što je totalno promenila svoj fizički izgled i dovela liniju do savršenstva, Subotićeva se posvetila društvenim mrežama, gde je postala prava internet senzacija, s obzirom na provokativne objave, ali i brojne lapsuse.

Njeni video snimci na Jutjubu i Instagramu privukli su hiljade stotina pregleda, a posebno veliku pažnju izazvao je snimak u kom igra sa majkom Ljubom Pantović i ćerkom Magdalenom, koji je pogledalo više od 3 miliona ljudi. Međutim, usledile su burne reakcije na račun njihovih silikonskih implanta, a iznenađujuće je što su komentari bili na engleskom jeziku. Komentari poput "Majka i baka moraju da iskuliraju sa implantima" ili "Kakva je ovo silikonska dolina, daleko bilo" postali su predmet pažnje kako domaće, tako i strane javnosti.

Republika

Foto: instagram.com/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić

 

Na osude koje su usledile, Aleksandra se oglasila jasno ističući da je slobodna da donosi odluke o svom telu, te da je suština njenih objava na društvenim mrežama šala i zabava. Iako su mnogi bili kritični prema njoj i njenoj porodici, Subotićeva je istakla da su silikoni stvar izbora i ukusa, te da mnoge žene žele iste, ali nemaju finansijske mogućnosti.

– Mene iskreno zabole uvo šta vi mislite. Poenta svega je šala i zabava! Ljudi su jako prosti i površni – to što rodiš sa 56 ne znači da si bolja žena od nas niti bolja majka. Silikoni su stvar izbora i ukusa – da se ne lažemo mnoge bi ih imale, ali nemaju para da stave, pozdrav - napisala je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading