ZAVIRITE U DOM JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Raskošna kuća u beogradskom naselju izolovana ŽIVOM OGRADOM, evo gde uživaju sa ćerkom (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz stana u centru pobegli su u ovaj raj!

ZAVIRITE U DOM JELENE TOMAŠEVIĆ I IVANA BOSILJČIĆA: Raskošna kuća u beogradskom naselju izolovana ŽIVOM OGRADOM, evo gde uživaju sa ćerkom (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić, koji su u braku od 2011. godine, važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a svojevremeno su doneli značajnu odluku o promeni mesta stanovanja. Naime, nakon višegodišnjeg boravka u strogom centru grada, odlučili su ga napute i presele se u beogradsko naselje Šumice.

Kada su se odlučili za novi dom, Jelena i Ivan su imali jasan cilj - želeli su prostranu kuću sa dvorištem gde će njihova ćerka Nina moći da uživa u igri sa prijateljima. Njihova odluka pala je na "karingtonku", koja se nalazi samo nekoliko minuta dalje od osnovne škole, ali i tik do doma pokojnog glumca Ljubiše Samardžića Smokija.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić žive u "karingtonki" u Šumicama

Dvorište njihovog novog doma postalo je mesto gde porodica provodi mnogo vremena. Okruženo zelenilom i oivičeno živom ogradom, dvorište je postalo omiljeno mesto za letnje i prolećne dane. Fotografija na kojoj Ivan sedi sa svojom ćerkom na travi, okruženi gomilom knjiga, svedoči o njihovim razgovorima o interesantnim temama i uživanju u porodičnoj atmosferi.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Ivan Bosiljčić sa ćerkom Ninom

Ivan Bosiljčić je javno izrazio ponos zbog uspeha svoje supruge, ističući da je podrška u braku od izuzetne važnosti. Njihova ljubav i posvećenost jedno drugom predstavljaju osnovu njihovog zajedničkog života, a preseljenje u novi dom u Šumicama označilo je novu fazu njihove porodične priče.

- Sećam se dana kada sam prvi put video Jelenu, to je bilo na "Beoviziji" kada je pevala pesmu "Jutro". Tada sam je video u punom sjaju. Sretali smo se više puta, a da nismo ni znali ko je ko. Ponosan sam na njen uspeh, mnogo sam ponosan. Pogotovo kada je iz perspektive muža, onda je sve trostruko. Ljubav uvek mora da se neguje. Pogotovo kada je brak u pitanju - rekao je Bosiljčić jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading