HITNO OGLAŠAVANJE JELENE KARLEUŠE! Procurila poslednja Laćina pesma koju je napisao za nju, pevačica ŠOKIRANA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.07.2024

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Pesma je teška i potresna, oslikava zapravo ono kako se Laća osećao", rekla je muzička zvezda!

HITNO OGLAŠAVANJE JELENE KARLEUŠE! Procurila poslednja Laćina pesma koju je napisao za nju, pevačica ŠOKIRANA! (VIDEO)

Foto: Instagram printscreen

Jk I Laća

Juče je procurila pesma "Runde", poslednja pesma Milana Radulovića Laće, pokojnog sina Marine Tucaković. On ju je napisao za muzičku zvezdu Jelenu Karleušu, a od snimanja do juče bila je obavijena velom misterije i nije se znalo da li će ikada biti objavljena. 

Ipak, pesma je procurila i brzo se proširila po svim društvenim mrežama. Na njoj je radio i Darko Dimitrov, a nacija je svojevremeno brujala o njoj, a sada je ponovo u žiži interesovanja.

 

@razzo448 @karleusasuperstar #RUNDE 📷🎥 @angelpkekovic / @Alo_portal @Informer TV @telegrafrs @Blic TV @Kurir ♬ Jelena Karleusa RUNDE - R

 

Jelena Karleuša se oglasila nakon što je demo snimak procurio. Karleuša je iznenađena i šokirana i ne zna kako je pesma dospela u javnost.

- Ne znam kako je pesma dospela u javnost i ko je to pustio na društvene mreže. Pesmu je Laća pisao za mene i ako se ne varam, to je poslednje što je napisao. Žao mi je što pesmu nisam mogla da stavim na poslednja dva albuma zbog nesporazuma sa Laćinim ocem, ali šta da se radi. Neka viša sila je ipak želela da Laćin rad zaživi nakon njegove smrti, uprkos svemu. Pesma je teška i potresna, oslikava zapravo ono kako se Laća osećao - rekla je Jelena za "Telegraf". 

Republika

Foto: Foto Tamata Pavišić

Jelena Karleuša se oglasila nakon što je procurila pesma "Runde"

Podsećanja radi, Milan Radulović Laća, sprski kompozitor, tekstopisac i aranžer preminuo je u decembru 2022. godine. Vest o njegovoj smrti pojavila se nedelju dana kasnije, dok se on vodio kao nestala osoba. Miloš Radulović, prvi sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, preminuo je 2008. godine, u septembru 2021. godine preminula je supruga Marina, a godinu dana kasnije i Laća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading