KARLEUŠA ZAUSTAVILA SAOBRAĆAJ U BEOGRADU! Evo koji delovi grada su ZATVORENI, nastao HAOS na ulicama - DRONOVI sve prate (FOTO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jelena Karleuša novim potezom preti da će napraviti rusvaj!

KARLEUŠA ZAUSTAVILA SAOBRAĆAJ U BEOGRADU! Evo koji delovi grada su ZATVORENI, nastao HAOS na ulicama - DRONOVI sve prate (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Jelena Karleuša

Muzička zvezda Jelena Karleuša se, nakon kratkog odmora, vratila u Beograd i odmah posvetila radu na novom projektu. Na godišnjicu izlaska albuma "Alfa" i "Omega", popularna pevačica planira da objavi novi muzički spot, koji će, kako se saznaje, biti najskuplji video spot ikada snimljen na ovim prostorima.

Prema informacijama koje prenose domaći mediji, spot će nadmašiti prošlogodišnji spot za pesmu "Karly bitch" po ceni i produkciji, iako su mnogi mislili da je to nemoguće. Naime, Jelena i njen tim odlučili su da ekranizuju pesmu "Benga", snimajući spektakularne filmske scene na nekoliko lokacija u Beogradu.

- Ovakav spot još nije viđen kod nas. Poznato je da Karleuša ruši granice kad je u pitanju video produkcija, pa će tako biti i ovog puta. Snima se već nedelju dana sa domaćom i stranom filmskom tehnikom i ekipom na nekoliko lokacija u gradu. Radi se i po 20 sati dnevno od ujutru do uveče, nema stajanja. Jedna od lokacija je i Luka Beograd, a ko je pažljivo gledao prethodni Jelenin spot zna da se na tom mestu završio video za "Karly bitch", sa njenom kosom koja je virila iz gepeka. Zbog snimanja je zatvoren na nekoliko sati i jedan most u Beogradu zbog čega su bile potrebne posebne dozvole, a iznajmljen je i trkački automobil - navodi izvor sa snimanja, prenosi Kurir, te nastavlja:

Republika

Foto: printscreen/instagram

Jelena Karleuša snima novi spoz za pesmu "Benga"

- Koristili su se i najsavremeniji dronovi i teleskopska dizalica. Ekipa na setu broji skoro 200 ljudi, a o Jeleninim kostimima i autfitima tek da ne pričam, ljudi će biti šokirani kad sve budu videli. Rekviziti su isto posebna priča, npr. šljkokičave puške, i tako dalje... Spot će izazvati mnoge kontroverze i polemiku u javnosti, ali Jelena je spremna i navikla na to već unapred.

Nedavno je Karleuša na Instagramu objasnila fenomen pesme "Benga", koja je u početku bila omalovažena na društvenim mrežama i nepravedno proglašena za "skip" pesmu (numera sa albuma koja se preskače u slušanju).

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Karleuša će novim spotom pomeriti sve granice

Kada su prošle godine izašli albumi "Alfa" i "Omega", pesma "Benga" bila je omalovažena do te mere da je na društvenim mrežama proglašena za "skip" pesmu. Desio se i presedan u istoriji šou-biznisa, da sam autor teksta (u ovom slučaju Gazda Paja) na "Iksu" napiše da je pesma, citiram "neslušljiva" i da je saglasan sa mišljenjem većine da je pesma promašaj, iako je pesmu napisao i za to dobio honorar. Pesma "Benga" po slušanju nije prelazila statističku grešku što su pokazivale sve brojke i pregledi. Jedino što je imalo tendenciju da obori sve rekorde bio je hejt. Javne ličnosti su se utrkivale da daju svoj uglavnom negativan sud, i doprinesu masovnom napadu. Godinu dana kasnije, pesma "Benga" beleži skok slušanosti od 800% po statistici na muzičkim platformama i sada vodi kao najslušanija pesma leta. Bilo je potrebno godinu dana da pesma "eksplodira" na TikTok-u, i ja sam je uvrstila na spisak pesama na koncertima. Da, čak sam je i ja privremeno bila izbacila. Sada "bengamo" zajedno uz novi muzički pravac koji sam rodila u bolnom porođaju bez epidurala dugom godinu dana - napisala je Jelena nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading