POZNATI PEVAČ SE IZLANUO DA ULAZI U ELITU 8! Potvrđeno još jedno IME, ceo region je BRUJAO o njegovoj svađi sa Karleušom! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bio je favorit u "Zvezdama Granda", a sada sprema haos!

POZNATI PEVAČ SE IZLANUO DA ULAZI U ELITU 8! Potvrđeno još jedno IME, ceo region je BRUJAO o njegovoj svađi sa Karleušom! (FOTO)

Foto: ATA Images

Rijaliti šou-program "Elita 7" se završio, ali već se priprema nova, osma sezona, a učesnici koji će se od septembra naći na najpoznatijem imanju u Šimanvocima se polako otkrivaju. Nakon što je već potvrđeno da će jedna od novih takmičarki biti fotomodel Ivana Keneški, kako se sada saznaje, njoj će se, po svemu sudeći, u Beloj kući pridružiti i pevač koji se pojavio u muzičkom fortmatu "Zvezde Granda", Elvin Kadrić.

Naime, Kadrić je svoje učešće u "Eliti 8" potvrdio putem "lajva" na društvenoj mreži TikTok, a tom prilikom je priznao da će dati sve od sebe da sebe predstavi u pravom svetlu, odnosno da će biti upravo onakav kakav je i u "spoljnom svetu". Pratioci koji su ga u tom momentu gledali su mu pružili podršku.

Republika

Foto: youtube.com

Elvin Kadrić ulazi u Elitu 8

Inače, Elvin Kadrić je bosansko-hercegovački pevač, fudbaler i rijaliti igrač, rođen 10. avgusta 1992. godine u Berlinu, u Nemačkoj, a trenutno živi u Sarajevu. Prepoznatljiv je po svojoj oštroj retorici i izazovnim stavovima koji su ga doveli do konflikata sa članovima žirija u muzičkim takmičenjima "Zvezde Granda" i "Zvijezda možeš biti ti". Posebno se istakla rasprava sa pevačicama Marijom Šerifović i Jelenom Karleušom, koja mu je rekla da je njegov govor tela odaje da ima vrlo negativan stav što je loše za njegovo karijeru, a zatim ga nazvala i  "nadrndanim vampirom".

Republika

Foto: youtube.com/Parovi TV HAPPY

Elvin Kadrić bio je učesnik rijalitija "Parovi"

Osim muzičkih formata, Elvin se pojavio i u sedmoj sezoni rijaliti šou-programa "Parovi", gde je svojevremeno bio jedan od favorita za pobedu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Snezana

24.07.2024 15:15

Ko je sad ovaj? Opet nebitne i nezanimljive face. Sta je bre ovo? Sedmica nas je ubila sa neharizmaticnom i dosadnom Mionom a osmica ce nas, izgleda, dokrajiciti.