KARLEUŠA SNIMILA NAJOPASNIJI SPOT DO SADA! Zbog stravičnih scena rizikovala sopstveni život, a "najgore" tek sledi!

Autor:

Zabava

24.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JK snimila spot vredan pola miliona evra - rizikovala svoj život!

KARLEUŠA SNIMILA NAJOPASNIJI SPOT DO SADA! Zbog stravičnih scena rizikovala sopstveni život, a "najgore" tek sledi!

Foto: Foto Tamata Pavišić

Muzička zvezda Jelena Karleuša, i pored nedavnih kontroverzi i ekstremističkih pretnji, ne prestaje da radi na svojoj umetnosti. Nakon uspešnog nastupa u Budvi, JK se vratila u Beograd gde je započela snimanje novog spota za pesmu "Benga". Ono što je izazvalo posebnu pažnju jeste činjenica da je Jelena, po običaju, odlučila da preuzme rizik i snimi sve opasne trkačke scene sama, ignorišući sugestije svog tima da unajme dublerku.

Ovaj spektakularni spot biće prepun brzih trkačkih automobila, obećavajući da će biti najbolji koji je ikada snimljen na domaćoj sceni. Nije tajna da je Jelena Karleuša poznata po svojim visokobudžetnim projektima, ali za pesmu "Benga" je platila čak pola miliona evra, što je izazvalo pažnju javnosti. Odlučila je da angažuje stranu filmsku produkciju za snimanje spota, dok je domaća firma preuzela ulogu organizatora.

Republika

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

 

- Spot koji Jelena priprema već nekoliko dana u Beogradu biće najbolji koji je ikada snimljen kod nas. Biće prepun brzih, trkačkih automobila, a Karleuša je sama snimila sve najopasnije scene, a iako su je ljudi iz njenog najbližeg tima ubeđivali da bi bilo pametnije da unajme dublerku, ona je to odbila i svesno rizikovala svoj život - priča izvor Informera, pa dodaje:

- Jelena nije, kao i inače, nije štedela na ovom projektu, pa je za trenutno na TikToku najpopularniju pesmu "Benga" platila čak pola miliona evra, duplo više od onog za numeru "Karli bič". Unajmila je stranu, filmsku produkciju, a naša poznata firma je samo organizator - zaključuje priču izvor Informera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading