PRIZOR KOJI SLAMA SRCA! Ovo je dokaz večne ljubavi - udovica Dalibora Andonova Grua pet godina nakon njegove smrti nosi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.07.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danica je oduševila svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram!

PRIZOR KOJI SLAMA SRCA! Ovo je dokaz večne ljubavi - udovica Dalibora Andonova Grua pet godina nakon njegove smrti nosi OVO! (FOTO)

Foto: instagram.com/danicaandonov

Danica Andonov je jedna od retkih javnih ličnosti koja je uspela da pronađe snagu da nastavi dalje nakon tragične smrti voljenog supruga. Prošlo je skoro pet godina otkad je njen suprug popularni pevač Dalibor Andonov Gru nastradao vozeći kajt na Dunavu, ali Danica i dalje nosi dokaz njihove večne ljubavi na svom prstu.

Da je njihova ljubav večna, dokaz je i Daničina najnovija fotografija na kojoj nasmejana pozira u društvu svojih ljubimaca. Na njenoj desnoj ruci, dokaz ljubavi i dalje stoji. Iako je voljenog supruga sahranila pre skoro pet godina, ljubav nije, burma i dalje krasi njen domali prst. 

Republika

Foto: Instagram.com/danicaandonov

Danica i dalje nosi burmu

Porodična snaga

Nakon Gruove smrti, Danica se posvetila podizanju njihovih sinova, Vuka i Relje. Iako je prekinula svoju uspešnu manekensku karijeru kako bi bila uz supruga, Danica je sada posvećena majka, koja se trudi da obezbedi srećno i bezbrižno odrastanje svojoj deci. Ljubav koju dobija od bliskih prijatelja predstavlja njenu najveću snagu u ovim teškim vremenima.

Večna ljubav

Danica i Gru su oduvek bili poznati po svojoj dubokoj ljubavi, koja je bila očigledna svima koji su ih poznavali. Nakon što je Danica prekinula karijeru da bi bila uz supruga, njih dvoje su zajedno podizali decu. Nedavna fotografija Danice u društvu njenih ljubimaca pokazuje koliko je ona okružena ljubavlju i podrškom. Njen osmeh govori više od reči, a burma na njenom prstu i dalje sija kao simbol večne ljubavi prema Gruu.

Republika

Foto: instagram.com/danicaandonov

Gru i Danica su važili za jedan od najskladnijih parova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading