MUŠKARAC ZAINTERESOVAN ZA NJU MORA DA ZNA DA BIJE! Iva Štrljić otkrila udvaračima čudan FETIŠ, bez ovoga nemaju šanse kod nje!

Autor:

Zabava

20.07.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka ostala u šoku zbog ovog priznanja Ive Štrljić.

MUŠKARAC ZAINTERESOVAN ZA NJU MORA DA ZNA DA BIJE! Iva Štrljić otkrila udvaračima čudan FETIŠ, bez ovoga nemaju šanse kod nje!

Foto: ataimages

Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ugostila je u studiju dobro poznata imena sa domaće javne scene. Sanja je u studiju na aktuelne teme razgovarala sa Jocom Stefanovićem, Tanjom Savić, Draganom Marinkovićem Macom, Ivom Štrljić i Darkom Tanasijevićem.

Tom prilikom su Iva Štrljić i Tanja Savić kao pripadnice ženskog pola učestvovale u zanimljivoj igrici "Šta ih privlači, a šta ne kod muškaraca". Voditeljka Sanja Marinković ih je upitala da li vole kada se muškarci potuku zbog njih, na šta je Iva odgovorila sledeće:

- Moram priznati da mi se to dopada. Meni je to vrlo muževno, da osetim da bi mene muškarac i na taj način odbranio. Volim kad je muškarac borac - priznala je glumica.

Republika

Foto: Instagram-printscreen-ivastrljicofficial

Iva Štrljić

 

Inače, glumica Iva Štrljić je već dugi niz godina jedno od najpoznatijih lica na TV ekranima. Osim što ima neverovatan talenat i uloge po kojima je publika pamti, glumica se još nečim izdvaja od svojih koleginica. U 45-oj godini izgleda poput svetske dive, a o njenom telu danas će mnogi govoriti i to sa razlogom.

Iva je iskoristila leto da ode na odmor i tamo napuni baterije. Poznato je da ona vredno radi, tako da je slobodno vreme potrošila na najlepši način. Plaža, pesak, sunce - ima li nešto lepše? Sa svog odmora je podelila i nekoliko fotografija, a ono što prvo upada u oči je njena vitka linija. Fanove je obradovala tek kada se vratila sa odmora. Očigledno, ona je želela prvo da se odmori, a tek onda i da otkrije kako je uživala. Fanovima je kratko poručila:

- Povratak sa mora i tu i tamo poneka fotografija sa mora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading