USELILA SE SA DECOM KOD MUKIJA! Tanja Savić konačno presekla, SVEKRU I SVEKRVI PORUČILA OVO!

Autor:

Zabava

20.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj period života doveo ju je do saznanja da je najvažnije kako se ona oseća u vezi sa svojim izborima, bez obzira na tuđa mišljenja.

USELILA SE SA DECOM KOD MUKIJA! Tanja Savić konačno presekla, SVEKRU I SVEKRVI PORUČILA OVO!

Foto: instagram.com/printscreen

Pevačica Tanja Savić nedavno je otkrila kako je razlika od 11 godina između nje i njenog partnera Muhameda Muki Bešića predstavljala izazov na početku njihove veze.

Tanja je otvoreno govorila o svojim nedoumicama u vezi sa prihvatanjem ove razlike, posebno imajući u vidu svoju ulogu majke dvoje dece iz prethodnog braka. Međutim, kako je istakla, problem je bio samo u njenim ličnim predrasudama, dok kod njenog partnera razlika u godinama nije predstavljala prepreku.

- Problem je bio kod mene u stvari, kod njega razlika u godinama nije predstavljala problem. Kod mene da, ja sam bila ono jao šta će...imam i dvoje dece malo je to bilo i pitanje kako će moji da prihvate i njegovi naravno, sve to stoji - počela je priču folk zvezda pa zaključila:

Foto: Amig show

Tanja Savić

- Na kraju sam shvatila da uopšte nije važno i nikoga ne zanima, niti interesuje kako ću ja da živim, pošto meni niko ne plaća račune. Niko ne živi sa mnom, ja živim lično sama sa sobom, sa njim sada i sa svojom decom. Koga briga mislim - zaključila je pevačica.

Lični rast i sazrevanje

Tanja Savić je istakla da je tokom vremena sazrela i osamostalila se, posebno nakon bolnog razvoda i borbe za starateljstvo nad svojom decom. Ovaj period života doveo ju je do saznanja da je najvažnije kako se ona oseća u vezi sa svojim izborima, bez obzira na tuđa mišljenja. Sada, srećno zaljubljena, Tanja planira venčanje naredne godine, što svedoči o njenom ličnom rastu i spremnosti da sledi svoje srce.

Podrška porodice

Iako je Tanja Savić izrazila početne sumnje u vezi sa reakcijom svoje porodice na njen ljubavni izbor, ona je istakla da je shvatila da je njena sreća najvažnija. Njena rečenica "niko ne živi sa mnom, ja živim lično sama sa sobom, sa njim sada i sa svojom decom", jasno pokazuje njenu odlučnost da sledi svoje srce i da ne dozvoli tuđim očekivanjima da je sputavaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading