TANJA SAVIĆ DOBILA ŠOK PORUKU OD PEVAČA: Rimsi i Korona je PONIZILI nikad surovije! (VIDEO)

Autor: O.B./P.R.

Zabava

30.06.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rimsi i Korona prvi put progovorili o svađi sa Tanjom Savić!

 

 

Pevači Rimsi i Korona večeras su nastupili na trećoj večeri ,,Music Week" festivala. Nakon maestralnog nastupa, koji je propraćen ovacijama publike, Rimsi i Korona su pred našim kamerama podelili prve utiske. Ne kriju da su presrećni što je publika sve vreme pevala sa njima u glas. 

- Kao što ste i videli, pevali su svaku pesmu, ne postoji veće zadovoljstvo - rekli su Rimski i Korona, pa nastavili:

Foto: ST/Tamara Pavišić

Rimski i Korona Music Week

- Mi ovo radimo već 10 godina, nismo imali posebne pripreme, dođe iz srca, ali za Beograd ti uvek treba preko 100 posto. Bilo je 110 posto!

Njih dvojica su izdvojili grupu ,,Crni Cerak" kao predstavnici nove generacije, čiji pravac im se posebno sviđa:

- Crni Cerak, oni su momci super - odgovorili su muzičari. 

Sa kojom pesmom ste najviše zadovoljni?

- Sve, nemam koju da izdvojim. Stranac je bio zadnji, izašao je pre dve, tri godine, zadovoljstvo je da publika to prepoznaje. Voleli bismo Arenu, to bi bilo za pamćenje, to bi bila kruna naše karijere, ali sve je to od Boga, tako da videćemo.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Rimski i Korona Music Week 2024

 

Za kraj razgovora ovaj muzički dvojac je progovorio o sukobu sa pevačicom Tanjom Savić. Poznato je da su njih troje imali idealnu saradnju, ali da je preko noći došlo do pucanja. Rimski i Korona su pecnuli Tanju na vrlo direktan način.

- Zašto su to prozivke? Meni je fora, iskustvo me je naučilo da nikada ne pljujem tanjir iz kog sam jeo, jer ću možda opet nekad biti gladan. Mi smo joj pružili ruku. Ne znamo šta je sa Tanjom, to je pitanje za nju. Ne živimo sa njom, inače stvarno toliko imamo nastupa, vrlo malo imam vremena za svoju porodicu, a kamoli za nekog sa strane. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading