TANJA SAVIĆ STRAHOVALA OD MUKIJEVIH RODITELJA! Zbog ovoga nije znala kako da im izađe na oči, publika zanemela od šoka!

Autor:

Zabava

20.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno priznanje Tanje Savić šokiralo javnost.

TANJA SAVIĆ STRAHOVALA OD MUKIJEVIH RODITELJA! Zbog ovoga nije znala kako da im izađe na oči, publika zanemela od šoka!

Foto: ST/Dragan Kadić

Popularna pevačica Tanja Savić nedavno je otvoreno govorila o svojoj vezi sa pilotom Muhamedom Muki Bešićem, ističući da je razlika u godinama bila problem koji je prvo postojao kod nje, a ne kod njenog partnera. Savićeva je istakla da je u početku bila zabrinuta zbog reakcije Mukijevih roditelja, ali je na kraju shvatila da je najvažnije kako će ona živeti svoj život.

Nakon razmišljanja, pevačica je zaključila da na kraju niko drugi osim nje same ne može odlučivati o njenom životu, te da je važno kako će ona živeti svoj život, jer niko ne plaća njene račune.

- Problem je bio kod mene u stvari, kod njega razlika u godinama nije predstavljala problem. Kod mene da, ja sam bila ono, jao, šta će...imam i dvoje dece malo je to bilo i pitanje kako će moji da prihvate i njegovi naravno, sve to stoji - počela je priču Tanja Savić, pa zaključila:

Republika

Foto: Amig show

Tanja Savić

 

- Na kraju sam shvatila da uopšte nije važno i nikoga ne zanima, niti interesuje kako ću ja da živim, pošto meni niko ne plaća račune.

- Niko ne živi sa mnom, ja živim lično sama sa sobom, sa njim sada i sa svojom decom. Koga briga, mislim - rekla je pevačica u emisiji "Magazin In".

Tanja Savić je takođe otvorila i pitanje odnosa svog partnera sa svojom decom, ističući da njeni sinovi Maksim i Đorđe jako vole Mukija i da ga smatraju svojim očuhom. Pevačica je istakla da je važno da svi zajedno rastu i uče iz svakodnevnih izazova, te da je njihov odnos, kao i svaki drugi, prošao kroz faze svađa i nesuglasica, ali da je važno raditi na balansu i zdravoj komunikaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading