MUČNA SUDBINA PEVAČICE IZ "NIKAD NIJE KASNO" LEDI KRV U ŽILAMA: Brat i sestra joj tragično STRADALI, roditelji umrli ZA NJIMA! Da se naježiš

Autor:

Zabava

20.07.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog njene stravične priče su svi plakali!

MUČNA SUDBINA PEVAČICE IZ "NIKAD NIJE KASNO" LEDI KRV U ŽILAMA: Brat i sestra joj tragično STRADALI, roditelji umrli ZA NJIMA! Da se naježiš

Foto: printscreen

Jedna od priča koja je izazvala veliku pažnju u šou programu "Nikad nije kasno" bila je sudbina Ifete Dolgod iz Zenice. Naime, pevačica je otkrila da ju je u 27. godini zadesila velika tragedija, kada je izgubila celu porodicu.

Kroz suze i sa knedlom u grlu, Ifeta se prisetila detinjstva koje je bilo ispunjeno srećom i muzikom, sve do tragičnog gubitka brata i sestre u saobraćajnoj nesreći. Tada je, kako je sama rekla, sva tuga ovoga sveta sručila u njen dom, a gubitak voljenih je ostavio neizbrisiv trag u njenom srcu.

Do 15. godine sam imala srećno detinjstvo i u našoj kući je uvek bila radost i muzika. A onda su moji brat i sestra stradali u saobraćajnoj nesreći - rekla je takmičarka popularnog muzičkog takmičenja, te nastavila:

Republika

Foto: printscreen

Ifeta Dolgod ostala bez cele porodice

To je bila velika tuga koju vam ne mogu ni objasniti, ni opisati, a najteže je bilo gledati roditelje kako pate za svojom decom. Iskreno, plašila sam se da i njih ne izgubim, ali i to se brzo desilo. Otac mi je posle dve godine poginuo u ratu, a ubrzo sam ostala i bez majke.

Uprkos teškim trenucima, Ifeta je pronašla utehu kada se udala i dobila sina i ćerku, koji su joj doneli novu radost u životu. Ipak, gubitak najvoljenijih nikada nije prebolela i ističe da su sećanja na tragične događaje urezana u njeno srce.

To su za mene teška i bolna sećanja. Ja sam roditelje, brata i sestru urezala u srce i o njima više ne pričam. Ne bih mogla da živim od sećanja na te tragične događaje, samo lepih stvari se sećam - priznala je pevačica, prenosi Grand.

Republika

Foto: printscreen

Ifeta Dolgod učestvovala je u takmičenju "Nikad nije kasno"

Inače, tokom takmičenja, Ifeta je ostvarila veliku želju kada je pevala u pratnji Aleksandra Sofronijevića, a najemotivniji trenutak bio je kada joj se na velikoj sceni pridružio njen sin, svirajući harmoniku dok je ona izvodila numeru "Jutros mi je ruža procvetala". Njen suprug nije mogao da dočeka kraj nastupa i pridružio im se na sceni, izazivajući erupciju emocija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading