MARIJA ŠERIFOVIĆ OSTAVILA SINA ZBOG KOLEGINICE! Hitno prekinula ODMOR i doletela u Srbiju, evo gde je završila (VIDEO)

Autor:

Zabava

11.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se pojavila u Beogradu na prvom nastupu Jovane Pajić nakon duge medijske pauze!

 

 

Muzička zvezda Marija Šerifović večeras se pojavila u jednom prestoničkom lokalu kako bi ispoštovala svoju koleginicu i blisku prijateljicu, Jovanu Pajić, koja će večeras nakon duge medijske pauze održati svoj prvi nastup. Međutim, kako je u trenutku bila na odmoru sa svojim sinom Marijom i majkom Vericom, pevačica je odlučila da prekine letovanje i vrati se u Srbiju i pravo sa aerodroma stigne u noćni klub.

- Znate šta, ja najpre moram da se sada smirim, da uđem, da se umijem i popijem vodu, jer ja idem iz aviona! Zato i izgledam kao idiot, sa sve rancem, samo se nadam da me dete nije upiškilo ili bilo šta slično. Evo, sad su me dovezili, a Mario, baba i ostatak porodice je otišao kući. Dobro je, stigla sam, sve super - priznala je Marija za Republiku, te otkrila da je i više nego zadovoljna što je Pajićeva konačno izbacila pesmu nakon dužeg odsustva sa estradnog neba:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Pajić na nastupu u Beogradu

- Srećna sam zbog Jovane, i rekla bih da je sve to i više nego logićno. Svi smo želeli da uspe, pomagala sam joj koliko sam mogla, mislim da joj je srce puno zbog toga.

Pevačica se nakratko osvrnula i na prvo letovanje sa naslednikom u Crnoj Gori, što je nedavno i podelila sa javnošću u svom vlogu na "Jutjubu".

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Marija Šerifović na nastupu Jovane Pajić u Beogradu

- Videli ste, bilo je sjajno! Nakon toga, završili smo i na trećem letovanju, tako da toliko o tome, sve je u najboljem redu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading