"ŽENA JE HTELA DA ME UBIJE!" Skandal u braku našeg pevača, jedva je izvukao živu glavu!

Autor:

Zabava

11.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno priznanje pevača iz Zvezda Granda.

"ŽENA JE HTELA DA ME UBIJE!" Skandal u braku našeg pevača, jedva je izvukao živu glavu!

Foto: Printscreen/Youtube/Zvezde Granda

Nekadašnji finalista "Zvezda Granda", Hamza Gušić, nedavno je progovorio o nekim intimnim detaljima svog života, iznoseći u javnost priznanje da je prešao svoju suprugu. Ova izjava je izazvala znatiželju mnogih, pa su mediji odlučili da istraže o čemu je reč.

Hamza je istakao da je došlo do neslaganja između njega i supruge nakon rođenja njihove druge ćerke, a povod za to je bilo ime koje su planirali da daju detetu.

Ovo priznanje je izazvalo smeh kod Hamze, ali je istovremeno naglasilo da njegova supruga nije baš reagovala najblaže na ovu grešku. Ipak, na kraju se pomirila sa izborom imena koje je njen suprug želeo, pokazujući da je njihov odnos izdržao i ovaj izazov.

Republika

Foto: Printscreen/Youtube

 

 

- Ema je trebalo da se zove Ajlin, ali me je žena poslala na upis i ja upisao Ema (smeh). Nije supruga reagovala previše burno, ali nije baš ni da je bilo tiho, žargonski rečeno htela je da me ubije (smeh)- prisetio se Hamza za Grand i dodao da se njegova supruga pomirila sa željom da njihova ćerka nosi ime koje je on želeo.

Inače, Hamza je nedavno prizano da mnogo radi, a li i pored poslovnih obaveza nađe vremena za svoju porodicz

-Sa njima sam od ponedeljka do četvrtka, družimo se, igraonice, bazeni…Odemo i do Selca na 2-3 dana, tu nam je najbliže more. U suštini smo svi skupa često. Gledam da što više slobodnog vremena provedem sa njima i sa suprugom. To mi je najbitnije- rekao je pevač koji je jednu od tetovaža na ruci posvetio sinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading