BROJI SITNO DO POROĐAJA, A ŽALI I PALI DRUŠTVENIM MREŽAMA! Kaća Živković u devetom mesecu pozirala u TIGRASTOM BIKINIJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.07.2024

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica uživa nakon povlačenja iz javnosti!

BROJI SITNO DO POROĐAJA, A ŽALI I PALI DRUŠTVENIM MREŽAMA! Kaća Živković u devetom mesecu pozirala u TIGRASTOM BIKINIJU! (FOTO)

Foto: ATA Images/Katarina Drajić

Katarina Živković

Pevačica Katarina Živković uživa u svakom trenutku svoje trudnoće, a to je nedavno pokazala i na svojoj Instagram stranici. Fotografijom na kojoj pozira sa benkicom na stomaku i plišanim medvedićem pored, oduševila je svoje pratioce. U opisu fotografije napisala je: "Činiš moje srce da se smeje", što je naišlo na veliki broj pozitivnih komentara i čestitki.

Republika

Foto: Instagram.com

Katarina je nedavno pokazala trudnički stomak

Iako je u devetom mesecu trudnoće, Katarina ne prestaje da oduševljava svoje fanove svojim stilom i samopouzdanjem. Nedavno je objavila fotografiju u tigrastom kupaćem kostimu sa dubokim dekolteom, ističući svoj trudnički stomak. Ova hrabra i samouverena objava naišla je na veliki broj pozitivnih reakcija, a pevačica je pokazala da se u trudnoći oseća moćno i privlačno.

Republika

Foto: Instagram.com

Kaća u tigrastom bikiniju

Katarina je do petog meseca trudnoće krila svoje blagosloveno stanje od javnosti, ali nakon priznanja, redovno iznenađuje svoje fanove fotografijama na kojima rado pokazuje svoj trudnički stomak. Nakon saopštenja da je trudna, odlučila je da se povuče iz javnosti i posveti se trudnoći. U emisiji "Amidži šou" ispričala je da je ovo njeno prvo oglašavanje i poslednje gostovanje, te da se povlači kako bi se u potpunosti posvetila ovom blagoslovu.

Katarina Živković je naišla na veliku podršku i ljubav svojih fanova tokom trudnoće, a njeni redovni postovi na društvenim mrežama oduševljavaju pratioce. Njeni iskreni i emotivni opisi fotografija doprinose stvaranju posebnog i radostanog trenutka za sve koji prate njen životni put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading