NE MORA DA ČEKA NACIONALNU PENZIJU: Katarina Živković je baš talična, pljušte priznanja sa svih strana (VIDEO)

Autor:

Zabava

16.07.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok čeka bebu, mladoj pevačici stigla prestižna nagrada.

NE MORA DA ČEKA NACIONALNU PENZIJU: Katarina Živković je baš talična, pljušte priznanja sa svih strana (VIDEO)

Foto: Amig show

Zvezda "GrandaKatarina Živković trenutno uživa u blagoslovenom stanju, ali istovremeno ima još jedan razlog za slavlje, ovog puta na polju karijere.

Nakon što je obavestila javnost o trudnoći, Katarina se povukla iz javnosti, ali povremeno deli fotografije sa trudničkim stomakom na društvenim mrežama.

Nedavno je proslavila svoj 35. rođendan u krugu porodice i najbližih, a juče je dobila iznenađenje koje ju je posebno obradovalo - prestižnu nagradu od strane socijalne platforme Jutjub, jer je prešla broj od 100 hiljada pratilaca na njenom zvaničnom kanalu.

 

 

Danas mi je na adresu stigao jedan divan i za mene veoma važan poklon. Nagrada od YouTube-a za 100.000 pratilaca na mom YT kanalu. Hvala vam neizmerno što volite, slušate i pratite moju muziku, ovo je naše zajedničko dostignuće, a ja ću vam se vrlo brzo odužiti sa jednim velikim iznenađenjem za sve godine podrške i ljubavi koju mi pružate - napisala je Kaća, a zatim se oglasila i za medije:

Ovo je za mene veoma važna nagrada od Jutjuba za 100 hiljada pratilaca. Smatram da ovo nije samo moje, već zajedničko dostignuće moje publke i mene. Vrlo brzo ću se odužiti svima sa jednim velikim iznenađenjem za minule godine podrške.

Katarini je uručena zahvalnica sa izgraviranim njenim imenom, a ona nije krila oduševljenje. 

Nema sumnje da ovih dana Katarina slavi svoje uspehe kako na privatnom, tako i na poslovnom planu, na svoj prepoznatljiv način.

S obzirom na njen ugled i popularnost, ova nagrada je još jedan dokaz koliko je Katarina Živković voljena i podržana od strane svoje publike.

Podsetimo, ona je svojevremeno učestvovala i u rijalitiju "Farma" gde je i pobedila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading