KATARINA ŽIVKOVIĆ OVAKO SLIKALA TRUDNIČKI STOMAK! Pevačica pozirala u nesvakidašnjem izdanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je napravila selfi u uskoj beloj majci i suknji sa šlicem koja joj je potpuno istakla telo.

KATARINA ŽIVKOVIĆ OVAKO SLIKALA TRUDNIČKI STOMAK! Pevačica pozirala u nesvakidašnjem izdanju! (FOTO)

Foto: ATA Images/Katarina Drajić

Katarina Živković

Pevačica Katarina Živković ne krije da joj prija trudnoća, pa je tako sada, dok je bila u šopingu rešila da se fotografiše u kabini za probanje garderobe, da bi potom isto to uradila u garderoberu kod kuće! Pevačica je sve iznenadila, budući da je do skoro krila trudnički stomak, ali i samu trudnoću, pa je ova promena svakako lepo iznenađenje, s obzirom na to da pršte čestitke sa svih strana. 

Ona je napravila selfi u uskoj beloj majci i suknji sa šlicem koja joj je potpuno istakla telo. Ovaj stajling upotpunila je papučama i šeširom, kao i naočarima za sunce, te je dobila brojne komplimente da lepo izgleda.

Foto: Instagram printscreen

Katarina Živković

 

Podsetimo, Kaća Živković odlučila je da se povuče iz javnosti nakon vesti da je u drugom stanju.

- Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje, jer se povlačim. Imala sam strah od toga da sve bude u najboljem redu, pa sam rešila da se povučem i hvala svima na tome koji su me ispoštovali. Trudna sam i u petom mesecu - rekla je Katarina, pa dodala:

Foto: Amig show

Katarina Živković

 

- Ovo je blagoslov od Boga, zbog toga se povlačim i vreme je da se posvetim tome. Već imam neke planove, ovo je stanje kroz koje prolazim prvi put i mnogo mi znači velika podrška koju imam u svojoj okolini. Predivan je osećaj i mislim da ću biti zaista na visini zadatka - dodala je ona.

Inače, pevačica tvrdi da je u vezi već šest godina, a nijednu reč o svom partneru i ocu svog deteta nije želela da otkrije javnosti. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading