POJAVILE SE NOVE FOTKE TRUDNE KAĆE ŽIVKOVIĆ: Otkriveno kako zaista izgleda u DEVETOM mesecu trudnoće!

Autor:

Zabava

18.07.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Živković nakon medijske pauze, pokazala kako izgleda u devetom mesecu trudnoće!

POJAVILE SE NOVE FOTKE TRUDNE KAĆE ŽIVKOVIĆ: Otkriveno kako zaista izgleda u DEVETOM mesecu trudnoće!

Foto: Amig show

Pevačica Katarina Živković izazvala je oduševljenje kod svojih pratioca na društvenim mrežama objavom neodoljive fotografije na kojoj pokazuje svoj trudnički stomak. U devetom mesecu trudnoće, Katarina je pozirala u ogledalu sa benkicom na stomaku i plišanim medvedićem pored, uz emotivnu poruku: "Činiš moje srce da se smeje".
 

Foto: Instagram.com

Katarina Živković objavila sliku u 9 mesecu trudnoće

 

Poznata pevačica nije krila radost trudnoće, a nakon priznanja da se povlači iz javnosti kako bi se posvetila ovom blagoslovu, često je objavljivala fotografije na kojima rado pokazuje svoj trudnički stomak. Nedavno je iznenadila svoje pratioce fotografijom u tigrastom kupaćem kostimu sa dubokim dekolteom, ističući svoj trudnički stomak.


Nakon što je javno priznala da je trudna, Katarina je odlučila da se povuče iz javnosti kako bi se posvetila ovom posebnom periodu u svom životu. U emotivnom gostovanju u "Amidži šouu", pevačica je istakla da je ovo blagoslov od Boga i da želi da se posveti tome.

 

- Ovo je moje prvo oglašavanje i poslednje gostovanje, jer se povlačim. Imala sam strah od toga da sve bude u najboljem redu, pa sam rešila da se povučem i hvala svima na tome koji su me ispoštovali. Trudna sam i u petom mesecu. Ovo je blagoslov od Boga, zbog toga se povlačim i vreme je da se posvetim tome - ispričala je Katarina.


Katarina Živković je svojom iskrenošću i emotivnim priznanjem dodatno osvojila simpatije javnosti, a njeni pratioci s nestrpljenjem iščekuju dolazak njenog malog blaga na svet.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading