PREDIVNE VESTI IZ DOMA Jovane Jeremić! Voditeljka dovela dragog pred "svršen čin", SVE JE DOGOVORENO

Autor:

Zabava

16.07.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovana je izjavila da je presrećna!

PREDIVNE VESTI IZ DOMA Jovane Jeremić! Voditeljka dovela dragog pred "svršen čin", SVE JE DOGOVORENO

Foto: instagram.com/printscreen

Zaštitno lice jutarnjeg programa, voditeljka Jovana Jeremić ponovo je uspela da privuče pažnju svojih pratilaca na društvenim mrežama novim objavama. Sada je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram podelila video koji je izazvao brojne reakcije među njenim fanovima.

 

 

U pomenutoj objavi, Jovana je prikazala trenutak kada majstor kači njen portret na zid u prostorijama "Vile Jovana", što je očigledno izazvalo dodatno interesovanje zbog ličnog i emotivnog značaja tog gesta. Nakon što je slika bila postavljena, Jovana se obratila svojim pratiocima sa rečima koje su nosile dubok emotivni naboj.

- Sad prisustvujemo jednom istorijskom kačenju mog portreta. Majstor se trudi da centrira ovaj čuveni portret koji je osvojio nagradu u Londonu. Zašto se kači portret? Kad ja nisam kod kuće, kada u "Vilu Jovanu" dođu neki gosti koji me ne vole istim intenzitetom koliko ja volim njih, da ih moj portret progoni, da ih nervira, i to sa visine, sve pod naslovom "samo vas posmatram, i kad nisam tu, i dalje vas progonim, vaša noćna mora na javi, Jovana Jeremić - rekla je voditeljka sa osmehom, a kako će Jovanin dragi reagovati na ovu promenu u domu, ostaje nam da saznamo.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić

Podsećamo, popularna voditeljka Jovana Jeremić nedavno je otkrila da je njen dečko, uspešni biznismen Dragan Stanković, kupio plac van Beograda, gde će izgraditi vilu koja nosi ime njegove izabranice - "Vila Jovana". U okviru ove luksuzne nekretnine, planirano je da voditeljka ima bazen, voćnjak i predivan pogled na reku. Jovana je izjavila da je presrećna zbog ovog gesta i da joj znači mnogo što joj partner poklanja ovakav vid pažnje i ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading