SKINUO SE SIN NATAŠE NINKOVIĆ: Ponosna majka pokazala u kakvog DASU je izrastao njen naslednik (FOTO)

Autor:

Zabava

16.07.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata glumica je pre 23 godine rodila blizance Matiju i Luku, a sada se diči njima.

SKINUO SE SIN NATAŠE NINKOVIĆ: Ponosna majka pokazala u kakvog DASU je izrastao njen naslednik (FOTO)

Foto: Instagram.com

Jedna od najcenjenijih glumica na domaćoj sceni, Nataša Ninković, retko deli detalje iz svog privatnog života, ali nedavno je napravila izuzetak.

Republika

Foto: Instagram.com/natasaninkovic

Nataša Ninković sa suprugom Nenadom Šarencem ima blizance

Naime, poznata glumica je podelila fotografiju svog sina Matije s letovanja, pružajući javnosti retki uvid u svoj porodični život. Ninkovićeva je već 25 godina u srećnom braku s biznismenom Nenadom Šarencem, a njih dvoje su ponosni roditelji blizanaca Matije i Luke.


Privatnost kao prioritet

Iako je poznata po tome što čuva svoju privatnost, Nataša je u jednom intervjuu priznala da joj je podrška njena "tri džentlmena" od velike važnosti.

Ona je istakla da se sve što joj se događa vidi u njenim očima, te da je reakcija njenih sinova od presudnog značaja za nju, posebno kada se suočava s nepredviđenim situacijama.


Ponosna majka blizanaca

Nedavno su blizanci proslavili 23. rođendan, a Nataša je podelila fotografiju svojih sinova, ističući kako su izrasli u uspešne, lepe i zgodne momke.
Republika

Foto: printskrin instagram

Nataša Ninković je ponosno pokazala kako je zgodan njen naslednik

Takođe, Ninković je otkrila da je bilo teško kada su Matija i Luka otišli u inostranstvo na dalje obrazovanje nakon završetka srednje škole, ali je istakla da je ponosna na njihov uspeh.

Matijina fotografija sa letovanja

Fotografija Matije s letovanja privukla je pažnju javnosti, pokazujući mladića koji pleni harizmom i lepotom. Nataša je ovom prilikom istakla da je svaka majka mogla poželeti takvog zeta, naglašavajući time ponos i ljubav prema svom sinu.

Nataša Ninković je još jednom pokazala svoju majčinsku ljubav i ponos prema svojim sinovima, pružajući javnosti retke uvide u svoj privatni život.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading