POSLE RASKIDA S JELENOM IVAN ZAPOČEO ROMANSU S OVOM LEPOTICOM: Evo gde su se upoznali i koliko je trajala njihova veza (FOTO)

Autor:

Zabava

13.07.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se, nakon kratke pauze, Bosiljčić pomirio sa Tomaševićkom, par je odlučio da uplovi u bračne vode.

POSLE RASKIDA S JELENOM IVAN ZAPOČEO ROMANSU S OVOM LEPOTICOM: Evo gde su se upoznali i koliko je trajala njihova veza (FOTO)

Foto: Republika, ATA Images

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Jedan od najskladnijih parova na estradi, prema mišljenju mnogih, su Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić, a malo ko zna da su njih dvoje, nakon godinu dana zajedičkog života, imali prekid u vezi.

Pevačica je kasnije otkrila da je ta situacija opevana u pesmi "Da mi je da mi se vrati".

Međutim, ono što je manje poznato jeste da je tokom tog prekida sa Jelenom, Ivan započeo romansu sa balerinom Lidijom Novaković, koja je bila deo baletske postavke u mjuziklu "Cigani lete u nebo", u kojem je Ivan igrao glavnog junaka.

 

 

Njihova romansa trajala je nekoliko meseci, nakon čega su se razišli, a Ivan se kasnije pomirio sa svojom sadašnjom suprugom Jelenom i ostalo je, što se kaže, istorija.

Inače, balerina koja je bila u vezi sa Ivanom Bosiljčićem, Lidija Novaković, diplomirala je na Fakultetu za kulturu i medije na Megatrend univerzitetu u Beogradu.

Tokom svoje karijere, pohađala je brojne seminare i master klasove kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Godine 2014. bila je stipendista američke škole "Jacob’s Pillow", a njeno usavršavanje nastavljeno je i u Njujorku, gde je imala priliku da se usavršava u "Broadwey dance" centru i "Alvin Ailey" teatru. Lidija je istakla da je saradnja sa Četom Vokerom izuzetno obogatila njeno igračko iskustvo, te da je imala priliku da postignute rezultate tokom rada prezentuje na sceni u okviru festivala igre.

Iako su Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević javne ličnosti, njihovi privatni životi često su bili meta interesovanja javnosti. Ipak, njihova skladna veza opstala je uprkos prekidu, dok je Lidija Novaković nastavila da gradi svoju uspešnu karijeru u svetu baleta.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Balerini

14.07.2024 06:49

i njenim virtuoznim piruetama nikad niko odoleo nije