OTKRIVENO ZAŠTO INDI I ZORAN ŽELE DA SE REŠE UKLETE KUĆE MARJANOVIĆA: Pevačica jednom rečenicom RAZBESNELA javnost!

Autor:

Zabava

13.07.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran povukao šok-potez!

OTKRIVENO ZAŠTO INDI I ZORAN ŽELE DA SE REŠE UKLETE KUĆE MARJANOVIĆA: Pevačica jednom rečenicom RAZBESNELA javnost!

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATA Images

Zoran Marjanović, koji je živeo u porodičnoj kući u Borči sa pokojnom suprugom Jelenom Marjanović i roditeljima, odlučio je da proda ovu nekadašnju porodičnu kuću. Nakon izlaska iz zatvora prošlog oktobra, Zoran se preselio iz kuće, a mediji spekulišu da je u vezi sa pevačicom Indi Aradinović, što je izazvalo šok i nevericu među komšijama.

Komšije su izjavile da u kući već duže vreme nema nikog, te da su čule da se kuća prodaje, ali nisu sigurne u tu informaciju. Gospođa Branka izražava zabrinutost za Zoranovu ćerku Janu, koja je ostala bez majke Jelene, te izražava nadu da Zoran neće praviti nove emotivne veze, već da će se fokusirati na svoju porodicu.

Njegova nova izabranica, pevačica Indi Aradinović, sada je otkrila razlog ove Zoranove odluke, pa istu podržala, s obzirom da više ta kuća nema "poentu", kako je sama objasnila za medije:

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Privatna arhiva, ST/Tamara Pavišić

Indi, Zoran Marjanović i Jelena Marjanović

 

Da li je istina da ste otpočeli zajednički život?

- Hi, hi, hi... Drugo pitanje.

Da li je istina da prodaje kuću u Borči?

- Čekaj bre, sam ja ovde na ispatonici ili na intervjuu pored reke? (smeh) Pa to već morate njega da pitate, ne bih ja u njegovo ime, ali svakako da, da, mislim ta kuća je svakako u planu da se proda. Mislim da može da se proda zaista, nema poentu više ta kuća - izjavila je pevačica za Telegraf.

Da li ima nekih novih pesama koje je Zoran radio, možda da je inspirisan trenutno vašim situacijama, odnosno emocijama koje su ga obuzele?

- Kako ne, kako ne. Ja sam uporna svaki dan da se nešto novo uradi. Ako nije to, onda aranžman, ako nije aranžman, onda melodija, ako nije melodija, onda i tekst. Počeo je čak i da piše nešto ovih dana, baš me onako razveselio. Interesantno, tako da svaki dan je neki rad i spremamo tri nove pesme, da kažem tri su onako spremne, a album za 2025. godinu i projekat sa prvim albumom koji treba da ima svoju neku notu i posebnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading