SVI SU ČEKALI DA SE ON OGLASI! Nakon VRUĆIH FOTKI Jelene Tomašević, Ivan Bosiljčić HITNO reagovao!

Autor:

Zabava

16.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević je sve iznenadila vrućim fotkama, a evo šta o njima misli Ivan Bosiljčić!

SVI SU ČEKALI DA SE ON OGLASI! Nakon VRUĆIH FOTKI Jelene Tomašević, Ivan Bosiljčić HITNO reagovao!

Foto: RTV Pink printscreen

Pevačica Jelena Tomašević je ovog juna odlučila da iskoristi tople dane za odmor u Grčkoj, a svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram počastila je vrelim fotografijama na kojima pozira u mini bikiniju. Oduševljena prirodom i letnjim ugođajem, Jelena se opuštala pored bazena sa knjigom u ruci, dok je pored nje bio veliki šešir od slame. Uz fotografije je napisala "Letnje vibracije", što je izazvalo oduševljenje njenih pratioca.

Na odmoru je Jelena uživala sa suprugom Ivanom Bosiljčićem i njihovom ćerkom Ninom. Ova porodična idila oduševila je mnoge, a Jelena je svojim pratiocima pružila uvid u opuštajuće trenutke koje provodi sa svojom najbližom porodicom. Ivan je prokomentarisao Jeleninu fotografiju, te je ostavio nekoliko emotikona sunca. 

 

 


Jelena Tomašević je poznata po svojoj ljubavi prema Grčkoj, koju često ističe u javnosti. Ova zemlja joj pruža inspiraciju i priliku da se opusti i napuni pozitivnom energijom, a njeni pratioci su oduševljeni kada vide kako pevačica uživa u lepotama Grčke.

Pored uživanja u prirodnim lepotama Grčke, Jelena je svojim pratiocima pokazala i svoj modni izbor, pozirajući u atraktivnom bikiniju i šeširu od slame. Njen stil je izazvao brojne komplimente i divljenje, a mnogi su se složili da pevačica izgleda besprekorno.

Jelena Tomašević je kroz fotografije sa odmora pokazala zahvalnost za trenutke provedene sa porodicom i istinski užitak koji crpi iz letnjih radosti. Njeni pratioci su sa oduševljenjem pratili svaki njen korak na ovom putovanju, iskazujući divljenje prema pevačicinom iskrenom i radosnom duhu.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading