NAŠOJ PEVAČICI UPALI NA NASTUP I PRETILI PIŠTOLJEM: Stravična scena, stolovi leteli na sve strane, a onda joj je poručio OVO!

Autor:

Zabava

06.07.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Milutinović otkrila šok detalj sa nastupa!

NAŠOJ PEVAČICI UPALI NA NASTUP I PRETILI PIŠTOLJEM: Stravična scena, stolovi leteli na sve strane, a onda joj je poručio OVO!

Foto: ATA Images

Pevačica Tamara Milutinović nedavno je otkrila jednu od najneprijatnijih situacija koje je doživela u svojoj karijeri. Na jednoj svirci, grupa nasilnika je izazvala haos, bacajući stolove i zahtevajući da pevači izvode istu pesmu više puta pod pretnjom oružja.

Tamara je otkrila da je jednom prilikom doživela nasilan upad na svirci kada je jedan muškarac naredio izvođačima da pevaju istu pesmu više puta uz pretnju oružjem. Ovo neprijatno iskustvo ostavilo je dubok trag na pevačicu, koja je istakla da su svi bili primorani da se prilagode zahtevima nasilnika.

Foto: ATA Images

Tamara Milutinović

 

- Svi mi pevači nekad doživimo neprijatne situacije. Sećam se recimo na jednoj svirci da je neki "gospodin" uleteo, pobacao sve stolove i ispraznio lokal. Nakon toga nam je naredio da pevamo jednu istu pesmu petnaest puta sa pištoljem u ruci - rekla je pevačica za Kurir i dodala:

- Šta da radimo, pevali smo. Mislim da je u pitanju bila pesma "Dodiri od stakla".


Iako je situacija bila izuzetno neprijatna, Tamara je istakla da su se izvođači prilagodili zahtevima nasilnika i izveli pesmu "Dodiri od stakla" čak petnaest puta kako je traženo. Ovo iskustvo jasno pokazuje koliko su izvođači ponekad izloženi nepredvidivim i opasnim situacijama tokom svojih nastupa.

Neprijatno iskustvo koje je Tamara Milutinović podelila sa javnošću naglašava važnost bezbednosti izvođača na javnim nastupima. Nadamo se da će ovakvi incidenti postati prošlost, a da će se sigurnost izvođača i publike uvek stavljati na prvo mesto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading