SKANDAL NA SVADBI NAŠE PEVAČICE! Okupilo se pola ESTRADE: Koleginica napravila HAOS zbog haljine, bivši joj se pojavio sa NOVOM DEVOJKOM! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate ličnosti se sjatile na svadbu Tamare Milutinović!

SKANDAL NA SVADBI NAŠE PEVAČICE! Okupilo se pola ESTRADE: Koleginica napravila HAOS zbog haljine, bivši joj se pojavio sa NOVOM DEVOJKOM! (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić upriličili su gala proslavu povodom svog venčanja i krštenja naslednice Emili. Nakon crkvenog venčanja, u kripti Svetog Velikomučenika cara Lazara u Hramu Svetog Save, poštujući sve tradicionalne običaje, proslava je usledila u jednom od najskupljih restorana u Beogradu, za šta je par iskeširao neverovatnih 30.000 evra.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić, Privatna arhiva

Tamara Milutinović i Darko Jevtić napravili venčanje

Pored porodice i prijatelja, ovaj događaj okupio je i veliki broj poznatih ličnosti iz estradnog sveta, koji su doprineli da ovaj dan bude jedan od najznačajnijih u njihovim životima. Jedna od zvezda večeri bila je svakako Aleksandra Mladenović, koja je privukla veliku pažnju svojim izborom garderobe. Odlučila se za zlatnu korset haljinu koja je ultra kratka i istakla se kao centralna figura večeri. Njen izgled je privukao mnogo pažnje i komentara, a nije izostalo ni pominjanje da je "ukrala šou".

Nakon Aleksandre, pažnju su privukli i pevač Uroš Živković, bivši dečko Aleksandre Mladenović, i njegova nova devojka koja je izazvala interesovanje javnosti. U pratnji majke, Uroš je stigao sa svojom novom izabranicom, koja je nosila dugačku narandžastu haljinu, dok je pokušala da izbegne kamere.

Pevačica Katarina Grujić je takođe bila među zvanicama, stigavši u pratnji supruga fudbalera Marka Gobeljića. Zabljesnula je u plavoj damskoj haljini, prkoseći elegancijom i šarmom.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Još jedna pevačica koja se istakla svojim izborom odevne kombinacije bila je Dragica Zlatić, koja je odabrala nebesko plavu haljinu sa velikim šlicem sa strane i upadljivim cvetom preko ramena, dok je kosu elegantno podigla.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading