PEVAČICA OBEĆALA FUDBALERU PETORO DECE: Otkrivene sve TAJNE gala svadbe na koju se sjatilo POLA ESTRADE! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zabava

06.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su prošli godine dobili ćerku, bračni par uveliko radi na prinovi!

Prošle godine, pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić venčali su se u tajnosti, okruženi najbližim prijateljima i rodbinom. Danas je održano crkveno venčanje i krštenje njihove mezimice u Hramu Svetog Save, a proslava je usledila u jednom od najskupljih restorana u Beogradu, što je par platio više od 30.000 evra. Nakon što su dočekali goste, par nije krio svoje oduševljenje današnjim događajima, ističući da je osećaj neopisiv.

- Prelepo je. Ovaj čin danas koji smo doživeli i krštenje naše ćerke, osećaj je neopisiv, a onda ide naše venčanje, to je nešto najlepše što smo osetili u životu do sada. Bilo je i suza, stvarno je emotivno. Ceo današnji dan je emotivan - rekla je Tamara, na šta se mladoženja nadovezao:

- Neverovatan osećaj, iskreno, video sam je kako izlazi, prelepa u venčanici. Bio sam u nekom filmu, ne znam kako to da objasnim...

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Venčali se Tamara Milutinović i Darko Jevtić

Iako je sve prisutne oduševila izbor bajkovite venčanice, pevačica je priznala da jedva čeka da se prvi ples završi, kako bi je što pre skinula zbog problema sa težinom koju nosi.

- Jedva sam ušla u auto od venčanice, preteška je, jedva čekam prvi ples i da je skinem i da predahnem. Ne može ni muž da hoda pored mene normalno. Presvlačim se posle prvog plesa - rekla je Tamara za Republiku, a onda je otkrila koju su pesmu odabrali za prvi ples:

 

- "Moja poslednja i prva ljubavi" - otkrila je ona, nakon čega je priznala da je bidermajer namenila jednoj svojoj koleginici, ali nije želela da otkrije o kojoj je reč.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Venčali se Tamara Milutinović i Darko Jevtić

- Ja imam bidermajer, ja neću da kažem kome sam ga namenila... To je moja želja, nadam se da će ga ona uhvatiti!

Tamara i Darko već imaju ćerkicu Emili, ali su ovom prilikom otkrili da planiraju da se okruže sa još nekoliko naslednika.

- Planiramo drugo dete, želimo puno dece. Dogovorili smo se na četvoro. Obećala sam mu prvo petoro, sada smo došli na troje, mislim da je to okej - rekla je pevačica.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Venčali se Tamara Milutinović i Darko Jevtić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading