Aleksandra Mladenović raskinula sa dečkom, sad slobodna uživa za sve pare! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zabava

06.06.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandru sada ne zanimaju momci, pa izbegava i da priča na pomenutu temu.

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić upriličili su gala proslavu povodom svog venčanja i krštenja naslednice Emili. Nakon crkvenog venčanja, u kripti Svetog Velikomučenika cara Lazara u Hramu Svetog Save, poštujući sve tradicionalne običaje, proslava je usledila u jednom od najskupljih restorana u Beogradu, za šta je par iskeširao neverovatnih 30.000 evra.

Pored porodice i prijatelja, ovaj događaj okupio je i veliki broj poznatih ličnosti iz estradnog sveta. Među prvima koji su stigli bila je i pevačica Aleksandra Mladenović, koja je privukla veliku pažnju svojim izborom garderobe. Naime, ona se odlučila za zlatnu korset haljinu koja je ultra kratka i istakla njene obline, što je privuklo mnogo pažnje i komentara prisutnih.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Aleksandra Mladenović na svadbi Tamare Milutinović

Iako nije htela da govori na tu temu, pevačica se nakratko osvrnula na spekulacije koje kruže o njenom privatnom životu, posebno na one vezane za njenog dečka Darka Dobričanina, sa kojim je, kako se navodi, raskinula.

- Ne bih da komentarišemo mog dečka, stvarno, ako možemo da izuzmemo tu temu? Danas je lep dan, svadba, ali ne bih da komentarišem svoj privatni život dok ne budem sigurna da je to pravo - rekla je Mladenovićeva za Republiku, a onda se osvrnula na konstataciju predstavnika sedme sile da će se na svadbi naći dosta fudbalera i momaka:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Aleksandra Mladenović na svadbi Tamare Milutinović

- Ja ne gledam ništa - nasmejala se pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading