ANDREANA ČEKIĆ BACILA OKO NA GLUMCA! Palo šok priznanje naše pevačice: NEANDERTALAC je, ali prava muškarčina! (VIDEO)

Autor: P. R. / M. P.

Zabava

06.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je njen idealan tip muškarca!

Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić upriličili su gala proslavu povodom svog venčanja i krštenja naslednice Emili. Nakon crkvenog venčanja, koje je obavljeno u kripti Svetog Velikomučenika cara Lazara u Hramu Svetog Save, poštujući sve tradicionalne običaje, proslava je usledila u jednom od najskupljih restorana u Beogradu, za šta je par iskeširao neverovatnih 30.000 evra.

Pored porodice i prijatelja, ovaj događaj okupio je i veliki broj poznatih ličnosti iz estradnog sveta. Među prvima koji su stigli bila je pevačica Andreana Čekić, koja je na slavlje povela svoju majku. Ono što je posebno privuklo pažnju jeste činjenica da su obe dame nosile čuvene "Birkin" torbe čija vrednost varira u zavisnosti od modela i može dostići iznose od 10.000 do čak 40.000 evra. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Andrena Čekić nosi Birkin torbu

Inače, Andreana je ovom prilikom izjavila da ne planira više da se udaje, ističući da ne vidi potrebu za tim s obzirom na to da već ima iza sebe prelepu svadbu. 

- Ne, ja volim tuđe svadbe ovaj. Imala sam prelepu svadbu i što se mene tiče ne mora stalno. Jako je vruće u venčanici . Ma jok, kažem ti, ne planiram brak i neću se udavati, tako da ne treba ni predbračni ugovor - rekla je i ispričala ima li udvarača:

- Ništa ozbiljno i ništa značajno na kraju krajeva. Niko mi se i ne sviđa. Mislim da treba da nađe taj koji će meni da se dopadne. Da ću ja da osetim te neke leptiriće i onda ću ja sama neku inicijativu da preduzmem - bila je iskrena za Republiku, te otkrila koji je idealan muškarac za nju:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Andrena Čekić ne želi više da se udaje

- Kao glumac Džejson Momoa. Padam u nesvest od same pomisli. Momoa ima svetle oči, visok je, malo je onako... Mnogo mi je muževan. Ja volim da kažem, malo je kao neandertalac, prava muškarčina. Ne gledam samo trbušnjake, nego celokupnu sliku i gledajući njegov intervju, sve mi se to sviđa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading