KARLEUŠA OBRISALA PATOS VOJAŽOM! Rafalna paljba zbog dueta sa CECOM, iznela šok INFORMACIJE od kojih im NEĆE BITI DOBRO!

Autor:

Zabava

29.06.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njen odgovor će dugo pamtiti!

KARLEUŠA OBRISALA PATOS VOJAŽOM! Rafalna paljba zbog dueta sa CECOM, iznela šok INFORMACIJE od kojih im NEĆE BITI DOBRO!

Foto: F.S./ATAImages

Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno je izazvala dosta pažnje svojim negativnim komentarom na duetsku pesmu koleginice Svetlane Cece Ražnatović i repera Mihajla Veruovića Vojaža, nazvavši je "nešto najgore ikada snimljeno kod nas". Ovaj komentar izazvao je reakciju mladog umetnika, koji je, iako je nazvao Karleušu "ozbiljnom biznis magom", pozvao da prvo pogleda rezultate svog albuma pre nego što komentariše njihov duet.

Međutim, Karleuša se nije zaustavila, te je nakon reperove opaske oštro reagovala na njegov komentar, te ga nazvala 

- Slažu se kocke, petliću zubati, ljudi su saglasni. Ne znam šta je gore, to što mi uopšte odgovaraš, umesto da si manji od spermatozoida u koji te je vratila nanogica, što nemaš obraza ni stida kada snimaš pesme sa osobom koja je učestovala u sakrivanju onih koji su ti ranili oca ili što se usuđuješ da pominješ moje albume i karijeru tim kiklop zubalom - napisala je Jelena na društvenoj mreži Instagram, te zapretila Veruvoiću:

Republika

Foto: e-stock, ST/Dragan Kadić

Karleuša odgovorila Vojažu

- Da te nisam čula da si još jednom pisnuo, "muškarčino" sa kokošjim grudima. Stoji mirno, kad me pomenu.

Podsećanja radi, popularni mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž nedavno je izbacio album, na kom se našao i duet "Muškarčina", koji je snimio sa Svetlanom Ražnatović Cecom, a nakon negativnih komentara Jelene Karleuše, usledio je i njegov odgovor.

Republika

Foto: Youtube.comIDJ videos

Vojaž i Ceca snimili duet

Ona je stvarno ozbiljan biznis mag kod nas, ali ne bih se složio sa njom, ali ne bih se složio sa njom, mislim da je upravo suprotno. Nešto što je najgore ikada snimljeno kod nas ne bi imalo tolike brojeve. Možda bi ona mogla da pogleda rezultate svog albuma, pa onda da iskomentariše tako nešto - izjavio je reper, preneli su domaći mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading