KARLEUŠA OBRISALA PATOS CECOM: Isplivala ŠOK PREPISKA sa nepoznatom OSOBOM, Željko Joksimović se za dlaku IZVUKAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo šta Jelena Karleuša misli o duetu Cece Ražnatović i Željka Joksimovića!

KARLEUŠA OBRISALA PATOS CECOM: Isplivala ŠOK PREPISKA sa nepoznatom OSOBOM, Željko Joksimović se za dlaku IZVUKAO! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Tanjug/D. Kujundzic

Danas je svetlost dana ugledala duetska pesma Svetlane Cece Ražnatović i Željka Joksimovića pod nazivom "Više od sreće", koja je brzo privukla pažnju javnosti i oduševila mnoge ljubitelje njihove muzike.

Međutim, koleginica Jelena Karleuša nije bila oduševljena Cecinom novom pesmom, te je putem društvene mreže Instagram objavila sočnu prepisku u kojoj je iznela svoje negativno mišljenje o pesmi, ali i o mladom reperu Mihajlu Veruoviću Vojažu, koji je takođe najavio duet sa Ražnatovićkom.

- Ovo se zove slikovito ogovaranje, a pošto je javno, onda nije ni ogovaranje, jer smo mi šta? Časni i nećemo podmuklo iza leđa. P.S. Ne smem da kažem ko mi je sagovornik, srušili bismo UN - napisala je Karleuša u svojoj objavi, podelivši spornu prepisku sa nepoznatom osobom, a u kojoj je navela sledeće:

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša isprozivala novu pesmu Cece i Željka Joksimovića

- Ne vređaj "Lexington bend", Tea Tairović je za ovo grmilica! Ja Joksimovića obožavam i znam koliko je talentovan i magičan kao autor. Ovo nije njegov rad 300 posto... A Ceca toliko loše izgleda, kao da joj neko uključio "fast forward" (eng. ubrzanje) na opciji za starenje. Da je pametna da to odmah obriše! Sahranila je "Zvezde Granda", Joksimovića i ne može jer je on ovde samogoastujući duh, ali Vojaža će vratiti u spermatozoid - istakla je Jelena u prepisci koja je ugledala svetlost dana na njenom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Milan

10.06.2024 23:51

Narodsku rečeno PROLUPALA!!!

Odgovori 64 8
Nuna_6690

11.06.2024 09:47

Cista ljubomora

Odgovori 49 4
Nina

12.06.2024 06:41

Sama se dopisivala sa sobom 😆

Odgovori 43 4
Jeca

12.06.2024 12:19

Ona časna, strasno! Ak sto je zna da peva, vec sto ne zna ni da cuti. Samo bleji kao ovca.

Odgovori 29 3