TONI BIJELIĆ UŽIVA U SLOBODI! Ne krije koliko je srećan nakon RAZVODA od Dragane Mirković! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biznismen još jednom iznenadio pratioce na društvenoj mreži Instagram!

TONI BIJELIĆ UŽIVA U SLOBODI! Ne krije koliko je srećan nakon RAZVODA od Dragane Mirković! (FOTO)

Foto: ATA Images, Shutterstock, Printscreen

Posle 24 godine braka sa muzičkom zvezdom Draganom Mirković, biznismen Toni Bijelić je odlučio da krene u novi život, a njegove aktivnosti na društvenim mrežama su postale predmet pažnje javnosti. Nakon vesti o razvodu, Toni Bijelić je postao veoma aktivan na društvenim mrežama, što je izazvalo različite reakcije među ljudima. Mnogi su pažljivo pratili svaku njegovu objavu u potrazi za tragovima o razlozima koji su doveli do kraha njihovog dugogodišnjeg braka.

Republika

Foto: Instagram.com

Objava Tonija Bijelića

Jedna od objava koja je izazvala pažnju javnosti bila je video iz automobila u pratnji rođaka, uz zvuke italijanske pesme "Liberta" koja znači sloboda. Mnogi su se zapitali da li su ovi stihovi upućeni nekome ili predstavljaju inspiraciju za Tonijev novi početak.

- Na putu sa mojim rođakom... Gde, nemam ideju - napisao je Toni na Instagramu, koji je snimio italijansku pesmu "Liberta", što znači sloboda.

- Slobodo, koliko njih si rasplakala. Bez tebe, tolika samoća! Sve dok ima smisla živeti, živeću da te imam - glase stihovi popularne pesme, koje je podelio Toni.

Iako se spekuliše o razlozima razvoda, ova objava je podstakla nove spekulacije i interesovanje javnosti. Tonijeva poruka, uz zvuke ove pesme, budi različite emocije i postavlja pitanje da li je sloboda postala njegova nova inspiracija i pokretač za novi životni put.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Oleg

22.06.2024 15:16

Prohujalo s vihorom! Šta reći, a ne zaplakati?