ESTRADNA SKANDALČINA! Ceca ISKOPIRALA Milicu Pavlović, nakon Ane Nikolić čeka je suočavanje sa Ražnatovićkom! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.06.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavila teorija koja otkriva detalj o spotu Cece Ražnatović i Vojaža!

ESTRADNA SKANDALČINA! Ceca ISKOPIRALA Milicu Pavlović, nakon Ane Nikolić čeka je suočavanje sa Ražnatovićkom! (VIDEO)

Foto: ATA Images, Phil Lewis / Zuma Press / Profimedia

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je objavila spto za duetsku pesmu sa mladim izvođačem Mihailom Veruovićem Vojažem, pod nazivom ,,Muškarčina". Iako pesma broji preko milion pregleda za kratko vreme, na društvenim mrežama se svakodnevno pojavljuju teorije zavere. 

Jedna od njih je da je Ceca pozjamila pesmu od kume Sanje Đorđević ,,Svetlo crveno", što možete videti u video snimku koji se nalazi u nastavku:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 

Dok se sada pojavila još šokantnija teza, a to je da su Ceca i Vojaž iskopirali spot i to ni manje, ni više nego od Milice Pavlović i Albina ,,Šećeru". Naime, Miličin i Albinov spot se smatra velikom umetnošću, a kadrovi koji su snimljeni tada zapanjili su javnost. 

No, po mišljenju korisnika društvenih mreža, Ceca i Vojaž su pronašli inspiraciju baš u mnogim kadrovima iz tog spota, te ih je njihov spot podsetio baš na ,,Šećeru". Sličnost ili slučajnost, procenite sami u nastavku:

 

 

Inače, poznato je da je Milica imala i sukob sa Anom Pavlović zbog pesme ,,Provereno", o čemu su mediji brujali mesecima. 

Pevačica Milica Pavlović nedavno je održala koncert u Spensu u Novom Sadu, koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Međutim, pored muzičkog spektakla, jedna stvar je posebno privukla pažnju - haljina koju je Milica nosila te večeri postala je jedna od glavnih tema u Srbiji, ali i regionu.

- Slegli su se utisci, mi smo u produkcijskim sastancima za drugi koncert! Čula sam se sa Bekutom, Saletom Mantićem, Anđelina, nekog ću izostaviti... Ja jedva čekam drugi koncert u Zagrebu, ja sam jutros rekla menadžeru, mislim da ću ući sa pesmom ,,Praštaj" na toj svadbi čija pozivnica mi je pala na bini. Ja sam tu pesmu snimila, odavno... - rekla je Milica, pa nastavila:

Svi vi koji ste bili tamo, videli ste da imam bodi ispod i da je u pitanju optička varka, a ono što mene iznenađuje je to da danas u svim kolumbijskim medijima, i to mi je simpatično i eto šta može da se desi kada jedna smelija kreacija zapadne za oko narodu

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading