ONI SU TRENUTNO NAJPOPULARNIJI PAR U SRBIJI! Ovako je krenula LJUBAVNA PRIČA Sofije Milošević i Luke Jovića!

Autor:

Zabava

21.06.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka i Sofija su prvobitno skrivali svoju vezu, želeći da njihova ljubav bude stabilna pre nego što je podele sa javnošću.

ONI SU TRENUTNO NAJPOPULARNIJI PAR U SRBIJI! Ovako je krenula LJUBAVNA PRIČA Sofije Milošević i Luke Jovića!

Foto: Starsport/instagram.com/sofijamilo

Luka Jović, fudbaler koji je trenutno u redovima Milana, postao je heroj srpske reprezentacije na Evropskom prvenstvu zahvaljujući golu postignutom u poslednjim sekundama utakmice protiv Slovenije. Ovaj momak iz Bijeljine nije samo uspešan na terenu, već je i u ljubavi pronašao sreću pored poznate manekenke Sofije Milošević.

Neobična ljubavna priča

Sofija Milošević, poznata manekenka, i Luka Jović su postali jedan od najpoznatijih parova na domaćoj javnoj sceni. Njihova ljubavna priča je privukla pažnju javnosti, a prvi put su se pojavile glasine o njihovoj vezi u oktobru 2019. godine, kada je Luka već bio novo pojačanje Real Madrida. U to vreme, javnost je bila zainteresovana ne samo za Lukin transfer, već i za njegovu porodičnu situaciju, s obzirom da je nedavno postao otac.

Republika

Foto: instagram.com/lukajovic

Sofija Milošević i Luka Jović

Od skrivanja do javnog istupa

Luka i Sofija su prvobitno skrivali svoju vezu, želeći da njihova ljubav bude stabilna pre nego što je podele sa javnošću. Kako su mediji preneli, njih dvoje su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a njihove simpatije su brzo prerasle u romansu. Nakon nekog vremena, Luka je odlučio da prestane da se skriva sa Sofijom, a mediji su preneli detalje njihove ljubavi.

Porodični život

Sofija je otkrila da je Luku upoznala preko zajedničkog prijatelja, ali da joj nije bilo na kraj pameti da će s njim imati decu. Nakon nekoliko meseci veze, par je saopštio da čeka prvo zajedničko dete, a pet meseci kasnije, Luka je zaprosio Sofiju na jednoj luksuznoj jahti. U oktobru 2020. godine, par je dobio sina Alekseja, a u martu 2022. na svet je stigao i njihov drugi sin, Teodor. Sofija je najavila da se nada da će par dobiti još jedno pojačanje, ovog puta u vidu devojčice.

Republika

Foto: instagram.com/sofijamilo

Lukin i Sofijin sin

Planovi za venčanje

Mediji su više puta pisali o planovima ovog para za venčanje, a prema najnovijim informacijama, Luka i Sofija će organizovati dve gala svadbe. Prva svadba će se održati u luksuznom restoranu na jezeru Komo u Italiji, dok će se drugi deo slavlja održati u Beogradu, u jednom od prestoničkih luksuznih hotela. Par planira da se venča kako pred opštinom, tako i u Hramu Svetog Save, i to bi trebalo da se desi ili na proleće ili na leto sledeće godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading