GLUMICA SE OGLASILA NAKON POVREDE! Puna dva sata trpela bolove na sceni! EVO U KAKVOM JE STANJU

Autor:

Zabava

21.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iva Ilinčić je ispoštovala zlatno pravilo i uprkos povredi odigrala komad do kraja.

GLUMICA SE OGLASILA NAKON POVREDE! Puna dva sata trpela bolove na sceni! EVO U KAKVOM JE STANJU

Foto: instagram.com

Mlada glumica Iva Ilinčić svojevremeno je doživela povredu tokom izvođenja predstave na sceni Beogradskog dramskog pozorišta zbog čega se kreće na štakama. Ona je na samom početku predstave doživela peh i slomila kost u nozi, ali nije želela da prekine izvođenje već je puna dva sata trpela bolove na sceni.

Gips na levoj nozi i štake uz pomoć kojih hoda podsećaju je na taj nemili događaj za koji se saznao tek nakon što se spustila zavesa. Iva je otkrila kako se oseća posle svega.

- Ide nabolje, oporavljam se polako, svakodnevno idem na fizikalne terapije - rekla je glumica za Hello.

Pre nekoliko dana Iva je na svom Instagram profilu podelila fotografije koje opisuju proleće 2024. godine u njenom životu. I dok je vidimo kako se, najpre, fotografiše u liftu, a zatim "lumpuje" sa prijateljima, a onda i na sceni Beogradskog dramskog pozorišta, sve se završava snimkom na kojem je mlada glumica sa nogom u gipsu.

Republika

Foto: Tanjug

Iva Ilinčić sa kolegama u BDP-u

Iva je član Beogradskog dramskog pozotišta od 2022. godine i svesna je, kaže, koliko je mladim glumcima teško da postanu deo nekog ansambla. Na scenama teatra na Krstu dosad je ostvarila zapažene role u komadima "(Pra)faust", "Svet zaslužuje kraj sveta", "Kišne kapi na vrelom kamenju" i drugim. Televizijska publika ju je upamtila po ulogama u serijama "Jutro će promeniti sve" i "Žigosani u reketu", kao i po ulozi u filmu "Toma".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading