SNIMAK SLOBE RADANOVIĆA IZ BOLNICE PROCURIO U JAVNOST: Danas se OPERIŠE, a evo u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zabava

17.06.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Slobe Radanovića objavila snimak iz bolnice!

SNIMAK SLOBE RADANOVIĆA IZ BOLNICE PROCURIO U JAVNOST: Danas se OPERIŠE, a evo u kakvom je sada stanju!

Foto: ST/Dragan Kadić

Sloba Radanović

Sloba Radanović, popularni pevač, nedavno je iznenadio javnost objavom fotografija na kojima se vidi da mu je ruka u gipsu, a danas mu je zakazana operacija. Njegova supruga Jelena je na društvenim mrežama podelila fotografije pevača u bolničkoj spavaćici, uz šaljiv komentar koji je nasmejao mnoge.

Pevač je bio nasmejan dok je razgovarao sa medicinskom sestrom, pokazujući svoj optimizam i hrabrost pred predstojeći zahvat. Ovo nije prvi put da se Sloba suočava sa povredom ruke, pa je Jelena na duhovit način aludirala na prethodna iskustva sa lomovima iste ruke.

Iako je imao gips na ruci, Sloba nije propustio nekoliko zakazanih nastupa, što je izazvalo zabrinutost kod njegovih fanova. Mnogi su se pitali da li će gips skinuti do nastupa u Budvi, a pevač je najavio da će sve informacije o svom zdravstvenom stanju podeliti nakon operacije koja je zakazana za danas.


Javnost je iskazala veliku podršku Slobi Radanoviću, šaljući mu reči ohrabrenja i želje za brz oporavak. Mnogi su istakli koliko cene Slobinu posvećenost publici, ali su takođe izrazili brigu za njegovo zdravlje.

Nakon operacije, očekuje se da će Sloba morati da se posveti oporavku i rehabilitaciji, ali njegovi fanovi su nestrpljivi da saznaju kada će se pevač vratiti na scenu i kada će moći ponovo da ih obraduje svojim nastupima.

Sve u svemu, Sloba Radanović je pokazao hrabrost i optimizam pred operaciju, a javnost sa nestrpljenjem očekuje vesti o uspešnom zahvatu i planovima za oporavak.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading