SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO NAKON USVAJANJA REZOLUCIJE O SREBRENICI: Reči koje je uputio srpskom narodu SEKU POPUT ŽILETA!

Autor:

Zabava

23.05.2024

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačeva poruka naježila njegove pratioce!

SLOBA RADANOVIĆ SE OGLASIO NAKON USVAJANJA REZOLUCIJE O SREBRENICI: Reči koje je uputio srpskom narodu SEKU POPUT ŽILETA!

Foto: Marija Mladjen/ATAImages, Shutterstock

Pevač Sloba Radanović, poznat po svom izraženom rodoljublju, nedavno je izrazio svoje mišljenje o srpskom narodu i aktuelnim dešavanjima u vezi sa usvajanjem Rezolucije o genocidu u Srebrenici. Naime, na sednici Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku, usvojen je predlog rezolucije o Srebrenici, što je izazvalo brojne reakcije u Srbiji, uključujući našeg folkera, koji se ovim povodom odmah oglasio.

Radanović je putem društvene mreže Instagram iskazao svoje stavove, ističući svoj ponos zbog pripadnosti srpskom narodu. Na svojim storijima, Sloba je objavio zastavu Srbije sa moćnom porukom.

- Mi, Srbi, nismo genocidni. Ponosan što sam Srbin - naveo je pevač, a zatim se uz zastavu Srbije, nadovezao i istakao svoj stav o srpskom narodu, naglašavajući:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Sloba Radanović

- Srbi nisu genocidan narod i takva tvrdnja je sramna! Mi smo herojski narod koji je samo u Prvom svetskom ratu izgubio 28% populacije za slobodu upravo onih koji će glasati danas za rezoluciju o Srebrenici.

Podsećanja radi, ovo nije prvi put da javne ličnosti iz Srbije izražavaju podršku našem predsedniku u vezi sa ovim pitanjem. Muzička zvezda Jelena Karleuša takođe je javno stala uz predsednika, ističući da je "Srbiju treba braniti od istorijske bruke" koja bi mogla da proizađe iz ove rezolucije.

Svim srcem uz predsednika svoje zemlje koji u ovom momentu brani Srbiju i veliki i plemenit srpski narod od istorijske bruke Ujedinjenih nacija - napisala je Karleuša na svom Instagram profilu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (5)

Loading
Cilka

24.05.2024 01:46

Šteta sto nije bio u Njujorku

Dejan2019

24.05.2024 10:22

Srbija je, sama sebi, već natovarila "istorijsku bruku". Ali, nastavlja da je produbljuje, neprihvatanjem svoje krivice. Nemci, na primer, su razumeli svoju krivicu. Još se nisu sasvim "oprali", ali rade na tome. Mi smo nastavili da se valjamo po prašini.

Odgovori 6 16
Milos

24.05.2024 13:45

evo ovog iz kokosinjca ,opet se on javlja

Licanka

24.05.2024 22:23

Bravo Slobo, za Ovo’ : ” ponosna sam sto sam SRBIN” i teba da budes ponosna kao i Svi , Oni koji znaju istoriji nasih prostora. Zna se da su Srbi davali zivote za druge da ih kasnije izdali, ubijali, prognali sa njihovih prostora. I ja sam manjusna u prtljagu sa roditeljima ” ispracena” sa kucnih ognjista. Sad vidi najveceg ljudskog apsurda, od srpskog naroda koji je branio, Davao svoje zivote za sve narode Balkana , dobi ” noz u ledja ” i jos bez srama, bez morala u pokusaju da nametnu lazi, neistine...