ŠOKANTANO! Goca Tržan dobila GOLIŠAVU FOTKU muža, Raša pokazao čime raspolaže!

Autor:

Zabava

17.06.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan dobila šok fotografiju od supruga Raše Novakovića!

ŠOKANTANO! Goca Tržan dobila GOLIŠAVU FOTKU muža, Raša pokazao čime raspolaže!

Foto: PrintscreenInstagram

Pevačica Goca Tržan već godinama uživa u skladnom braku sa svojim suprugom, muzičarem Radomirom Rašom Novakovićem, koji je čak 14 godina mlađi od nje. Njihov odnos privlači pažnju javnosti, a nedavno se desila emotivna scena na koncertu Goce Tržan koja je izazvala dosta pažnje.

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Goca Tržan

 


Na samom koncertu, ćerka Goce Tržan se pojavila na bini i svojom pojavom rasplakala je pevačicu. Međutim, nije samo to izazvalo emocije, već je i potez Gočinog supruga, Raše, izazvao ovacije među prisutnima.

Suprug Goce Tržan, Raša, poznat je po svojoj posvećenosti treninzima i održavanju izgleda. Nedavno je Goca na svom Instagram profilu objavila fotografiju koju je njen suprug poslao. Na slici se može videti Raša bez majice, što je rezultat napornog treninga, a Goca je u opisu fotografije napisala: "Vežbajte i šaljite svojim ženama ovakve fotke iz svlačionice. Njaaaaam."

Foto: Instagram.com

Raša Novaković u tertani

 

Međutim, iza ove srećne slike krije se borba koju je par vodio. Rašino zdravstveno stanje je bilo narušeno, te gotovo tri godine nije mogao da svira zbog teških povreda zglobova. Goca je otkrila da je njen suprug bio na ozbiljnim lekovima, te da je svaki udarac za njega bio veoma bolan.


Ipak, par je pronašao kliniku na kojoj je Raša otpočeo lečenje, koje je rezultiralo značajnim poboljšanjem. Već posle prve terapije, Raša nije osećao bol, a nakon druge i treće terapije bol je u potpunosti nestao. Goca je istakla da njen suprug više nije morao da bandažira ruke i da je ponovo mogao da se posveti svojoj muzici.

Ovaj primer istrajnosti i podrške jedno drugom samo je još jedan dokaz koliko je njihov brak snažan, a njihova ljubav nepokolebljiva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading